Ako ste još uvek u takvoj nedoumici, želimo da vas upoznamo sa Regionalnim virtuelnim sajmom obrazovanja i praksi "Na koji ćeš faks?". Sajam se održava od 17. novembra i trajaće sve do 30. Juna 2024. godine. Sajam “Na koji ćeš faks?” vam nudi jedinstvenu priliku da se upoznate sa širokim spektrom regionalnih fakulteta i njihovim studijskim programima, ali i sa kompanijama i praksama koje nude. Sajam objedinjuje sve ove informacije na jednom mestu i pomaže vam da sa lakoćom pronađete pravu priliku za vas.

Platforma vam pruža mogućnost da se povežete sa preko 300 učesnika i saznate sve što vas interesuje o studijskim programima, uslovima upisa, kriterijumima za stipendije i slično u akademskom pogledu, a sa druge strane o mogućnostima za praksu i buduće zaposlenje u karijernom pogledu.

Osim toga, sajam vam nudi i mogućnost prisustva različitim online prezentacijama, panel diskusijama i radionicama koje će vam pomoći da napredujete na akademskom i karijernom planu i dobijete korisne savete i preporuke od stručnjaka iz ove oblasti.

Sajam traje do 30. Juna 2024. godine, a pristup je omogućen svima putem linka sa računara ili mobilnog uređaja. Registracija nije neophodna, a ulaz je potpuno besplatan.

Ove godine na našem sajmu možete pronaći veliki broj univerziteta i fakulteta iz regiona, kao što su Univerzitet u Ljubljani, Fakultet tehičkih nauka u Novom Sadu, Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, Sveučilište u Dubrovniku, Univerzitet u Istočnom Sarajevu i mnoge drugi. Pored toga, umrežite se i sa nekim od vodećih kompanija kao što su Samsung, Banca Intesa, Adacta, Wargaming i Wiener Städtische .

Više informacija možete pronaći na:
https://nakojicesfaks.com/
https://www.instagram.com/nakojicesfaks/
https://www.tiktok.com/@nakojicesfaks
https://www.facebook.com/nakojicesfaks
https://www.youtube.com/@nakojicesfaks5110

O organizatorima:
Friendly HR je kompanija koja za cilj ima da pomogne mladima na njihovom putu akademskog i karijernog usavršavanja. Pored podrške kroz mnogobrojne edukacije, Friendly HR nudi mogućnost karijernog savetovanja, kao i pomoć pri pisanju CV-ja i motivacionih pisama i pripremu za intervju. Sa sedištem u Beogradu, Friendly HR je uspeo da okupi grupu naizgled nepoveznih ljudi, različitih puteva i znanja koje su povezale zajedničke vrednosti, kao i ista vizija i misija.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..