Učestvujte u konkursu povodom Dana zaljubljenih i iznenadite svoju voljenu osobu na najlepši mogući način! <3 Voleti i biti voljen – ima li lepšeg i uzvišenijeg osećanja. Ljubav ne treba da se krije i zato vas pozivamo da u susret Danu zaljubljenih učestvujete u jedinstvenoj proslavi ljubavi na Kuli Beograd. Na medija fasadi najviše zgrade u prestonici i regionu možda zasija poruka koju ste baš vi uputili voljenom biću. Budite nežni, maštoviti, autentični i odvažni! Pozivamo vas da do ponedeljka, 6. februara na našoj zvaničnoj Instagram stranici u komentaru ostavite kratku ljubavnu poruku, ne dužu od deset reči, koju ste posvetili svom dragom ili dragoj.

Trideset najlepših i najoriginalnijih poruka biće emitovano 14. februara na vrhu Kule u slavu ljubavi. Oni koji se odvaže da krunišu ljubav prosidbom na najvišoj zgradi u regionu mogu podeliti sa nama svoje ljubavne priče, a mi ćemo odabrati najzanimljiviju i nagraditi ovaj par specijalnim iznenađenjem.

Slanje poruka na Dan zaljubljenih ima dugu tradiciju. Vojvoda od Orleansa iz Francuske uputio je za Dan zaljubljenih poruku svojoj dragoj još davne 1415. godine. S vremenom se ovaj praznik proširio širom sveta, a kuriozitet je da je za Dan zaljubljenih 2010. godine poslato oko milijardu čestitki.

Nadamo se da ćemo na ovaj način otpočeti lepu tradiciju koja će se nastaviti i u narednim godinama. Zato ne propustite priliku da ovaj praznik ljubavi učinite posebnim za svoju voljenu osobu i stvorite nezaboravne uspomene koje ćete celog života pamtiti.

Photo: Predrag Vuckovic

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..