Prijavite se za novogodišnju Premium Pet reviju pasa i osvojite vaučer u vrednosti od 20.000 dinara! Najzabavnija manifestacija za omiljene krznene životinje sa šapicama, Premium Pet revija pasa, biće održana u Galeriji, najvećem šoping centru u regionu, u subotu, 10. decembra, sa početkom u 17 časova. Prijavljeni kućni ljubimci takmičiće se u pet zabavnih kategorija, pa ćemo tako saznati ko je najveća maza među štencima, ko je najveći dasa među malim psima (težim manje od 10 kg), ko može da se pohvali da je najveća njuška u kategoriji pasa težih od 10 kg, a u posebnoj kategoriji prošetaće mešanci koji će se takmičiti za titulu „Najponosniji rep“.

U svakoj kategoriji biće proglašeni dobitnici prve, druge i treće nagrade, a psi pobednici ovih pet kategorija takmičiće se za titulu „Premium Pet kuca 2022. godine“.

Osim prilike da naprave najbolju fotografiju sa svojim ljubimcem pored velike novogodišnje jelke, učesnici i posetioci imaće priliku i da udome štence i pse koji dolaze iz više azila i udruženja za zaštitu životinja. Novogodišnji Premium Pet festival će takođe obilovati bogatim zabavnim programom za vlasnike i njihove ljubimce, a biće postavljen i štand na kome će se vršiti provera zdravstvenog stanja pasa učesnika.

Formular za prijavu može se pronaći na ovom linku >>.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..