Najluksuzniji automobili i model koji do sada nije viđen kod nas – „Galerija automobila Srbije“ u Galeriji. U jedinstvenom ambijentu Galerije, najvećeg šoping centra u regionu, otvorena je manifestacija „Galerija automobila Srbije“, koja će trajati do 30. septembra, a ulaz je besplatan. Na ovom ekskluzivnom događaju posetioci mogu da pogledaju najnovije modele najpoznatijih proizvođača automobila, kao i najluksuznije četvorotočkaše dostupne na tržištu. Sve pasionirane ljubitelje automobila obradovaće vest da će na ovoj manifestaciji biti prikazan model koji do sada nije viđen u Srbiji – u pitanju je brend Cupra, koji će na našem tržištu debitovati sa Formentor modelom.

Na događaju će biti prikazano čak 42 vozila među kojima će se naći automobili brendova Mercedes, BMW, FORD, Toyota, Peugeot, Opel, Volvo, KIA, Seat, Cupra, FIAT, JEEP, Alfa Romeo i mnogih drugih. Među izloženim modelima, počasno mesto imaće Toyota Yaris, model koji je evropski stručni žiri proglasio automobilom godine.

Posetioci će, pored razgledanja, imati priliku da snagu izloženih automobila isprobaju na licu mesta u test vožnji. Pored toga, prodavci su povodom ovog jedinstvenog događaja pripremili i specijalne ponude.

„Galerija automobila Srbije“ biće otvorena do četvrtka 30. septembra od 10 do 22 sata, a ulaz na manifestaciju je slobodan.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..