Odmah nakon Novogodišnjih praznika od 13. do 19. januara u Domu omladine Beograda, đaci i studenti mogu učestvovati u novom serijalu besplatnih programa u okviru manifestacije "RASPUST ZA Dž". Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, pripremili smo brojne besplatne radionice: filma, mjuzikla, stripa i ilustracije, pozorišne umetnosti, kreativnog pisanja, di džejinga i vi džejinga...


U večernjim satima mladi će moći da se zabave uz besplatne filmske projekcije, koje su organizovane pod pokroviteljstvom Ambasade SAD u Beogradu, kao i uz muzičke programe.


Poslednjeg dana "Raspusta za Dž" radovi polaznika radionica biće predstavljen na javnim prezentacijama. Snimaćemo filmove, pevati pesme iz mjuzikla, organizovati žurke i izložbe, družiti se i uživati.Pozivamo mlade iz Beograda i Srbije da ovaj zimski raspust provedu na zabavan, koristan i kvalitetan način u Domu omladine Beograda!


Ako imate do 25 godina, kreativni ste i radoznali, želite da steknete nova znanja i veštine i dobro se provedete - dođite na RASPUST ZA Dž!


Prijave za radionice su OBAVEZNE, putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. U naslovu mejla je potrebno napisati "RASPUST ZA Dž". U prijavi je potrebno navesti za koju se radionicu prijavljujete, ime i prezime i kontakt telefon. Prijave su otvorene do popune kapaciteta predviđenih za radionice. Svi prijavljeni biće putem mejla obavešteni o učešću u radionicama i ostalim detaljima.


Dom omladine Beograda, u skladu sa novom programskom politikom, intenzivirao je svoje obrazovne programe namenjene mladima. Tokom decembra 2013. godine održan je niz zanimljivih i korisnih besplatnih radionica i predavanja, namenjenih učenicima i studentima. Mladi su pokazali izuzetno interesovanje za sticanje novih znanja i veština, posebno jer je reč o temama koje se ne obrađuju u okviru nastavnih programa.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..