EXIT R:Evolucija nije pojela svoju decu! Umesto toga, u čast 15. izdanja EXIT FESTIVALA poslaće ih na sedmodnevnu julsku avanturu u dve države! EXIT FESTIVAL biće održan na dobro znanom mestu, Petrovaradinskoj tvrđavi, najboljoj festivalskoj lokaciji na svetu, da bi nakon toga provod bio nastavljen na jednoj od najlepših plaža na Jadranu.

 

Sa centralnom binom na plaži Jaz i nizom događaja na Velikoj plaži, u starom gradu u Budvi i u Kotoru, EXIT dobija i svoje morsko izdanje, SEA DANCE FESTIVAL, prekriveno peskom i školjkama. Da li ste spremni za EXIT AVANTURU – sedam dana najbolje letnje zabave?


Bolje bi bilo da jeste, jer je, kao i svake godine, EXIT pripremio super iznenađenje za decembarske kupce! U četvrtak, 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći ulaznice po ceni od 4.990 dinara, što je čak 60% popusta od regularne cene, za četiri dana EXIT FESTIVALA na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ali to nije sve! Oni koji kupe paket ulaznica u sklopu ove akcije biće nagrađeni ulaznicom za EXIT AVANTURU, odnosno dobijaju ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL potpuno besplatno! Najbrži koji se 12.12. u 12h budu ulogovali na Gigstix.com, moći će da rezervišu do četiri paketa ulaznica po ovoj ceni. Broj promotivnih ulaznica je ograničen.


Najbrže očekuju i privilegije svakog narednog decembra da pre svih, bez trke i po posebnoj ceni kupe ulaznice za EXIT. Članovi EXIT Trajba, najbrži iz prethodnih godina i najvernija publika EXIT festivala, već od danas, pa sve do 12. decembra imaju mogućnost da nabave ulaznice po ceni od 4.990 dinara sa SEA DANCE FESTIVALOM gratis.


Redovna cena ulaznica za EXIT FESTIVAL biće 11.990 dinara, a za SEA DANCE FESTIVAL 4.490 dinara.


Sledeće leto je u znaku EXIT AVANTURE koja nas vodi na EXIT, jedan od najboljih evropskih festivala, od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i na SEA DANCE FESTIVAL od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.


EXIT R:Evoluciju 2013 obeležila je poseta od preko 200 000 ljudi, oboreni mnogobrojni rekordi i istinska, revolucionarna energija koja je ispunila zidine Petrovaradinske tvrđave i prelila se niz ulice Novog Sada. EXIT AVANTURA ove godine tu energiju prostire i dalje, sve do vrelih jadranskih plaža. Vreme je da počnete da ramišljate o idealnom bikiniju, šeširima i sunčanim naočarima, kampovanju pored mora, putovanju sa ekipom, o nezaboravnim letnjim noćima i eksploziji doživljaja . Dobro zvuči? Vreme je za EXIT AVANTURU!

 

EXIT FESTIVAL 10-13. jul 2014. Novi Sad, Srbija
SEA DANCE FESTIVAL 15-17. jul 2014. Jaz,Crna Gora

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..