Treća i poslednja faza ovogodišnjeg “The Party Unites” je odavno kompletirana i raspored za ovu sezonu skoro je pri kraju. Informacije iz prve ruke, potvrđuju da će završnica biti jedna od najvažnijih i najuzbudljivijih line up uspona na Ibici 2013.

 

Poslednje četiri žurke uključuju debi “RA Number 1 DJ of 2012’ Seth Troxler, Techno giganta Adam Beyer-a, i Detroitsku legendu Carl Craig-a, zajedno sa novim izvođačima kao što su: Nina Kraviz, DJ QU & Anthea. Ova poslednja faza takođe nam nudi povratak Ben Sims-a, Pleasurekraft, Guy J, Charlie Hedges, Loco Dice, tINI, Uner, DJ Sneak & jedinog i neponovljivog Fatboy Slim-a.

 

Vlasnik Intec etikete, Jon Rundell je uzbuđen što se vraća iza dekova, "Svaka godina je za mene lično sve bolja i bolja ", kaže Džon. "Trudim se da radim u klubu tokom cele godine i omogućim na našem sound sistemu neke vrlo teške akcije!”

 

On nije jedini kome je drago što se vraća u Space i ove godine, UK’s Ben Sims, koji nije stranac na Ibizi, se pridružuje partiju 3. septembra: "Imao sam neviđenu zabavu u toku godine i bio sam definitivno  na vrhuncu leta veoma zadovoljan što sam zamoljen da se vratim."

 

Pleasurekraft se priseća, "To je bio jedan od najupečatljivijih nastupa koje sam ikada imao. Ove godine sam još više uzbuđen jer ću raditi uz ortaka UNER-a i sa mojim DJ herojem, Nic Fanciulli-em ".

 

Oni koji formiraju poslednji Carl-ov line up, su poređani tako da stejdz bude jedan od najjačih ikada. To će biti Tania Vulcano, Eats Everything, Cassy, Marco Carola, Davide Squillace, Steve Rachmad, Paco Osuna, Uto Karem, Joris Delacroix and Brodinski & Gesaffelstein. Dok ćemo na partiju takođe videti povratak Dyed Soundorom, Deetron i Masters At Work, koji su razorili glavnu sobu na svom debiju prošlog leta.

 

PLUS, da ne zaboravimo: Guti (Live,) Carlo Lio, Dubfire, Heidi, Laurent Garnier, Nic Fanciulli, Pan-Pot, Gilles Peterson, Just Be, Nicole Moudaber, Yousef & Umek-a.

 

"Prošlo je 12 godina i vratili smo se sa velikim praskom ", rekao je Cox. "Pokušavamo da održimo situaciju svežom, čineći da noći budu sve bolje iz godine u godinu. Ja sam veliki ljubitelj progresa tako da dok negujemo sve što smo radili prošle godine, krećemo u novu fazu iznova sa uvek veselim gostima, nekim poznatim licima, i kao i uvek sa nekoliko iznenađenja ... Ove godine, žurka zaista ujedinjuje ... Doživite je! "

 

2013 DJ Takmičenje uz saradnju sa Mixcloud & Pioneer

 

I ove godine, odigrao se nastavak velikog Revolution DJ takmičenja, koje je za sada zatvoreno do proglašenja novih pobednika za 2013...Prošle godine, je trajalo sve do velikog uspeha čak 4 pobednika. Oni su osvojili svoje pobedničko mesto u Space-u. Pobednici su imali najbrojniju moguću publiku na takmičenju i nekima je to koristilo kao prilika da podstaknu svoju profesionalnu karijeru. Samo pitajte Andrea De Niro-a, jednog od pobednika iz prošle godine. Nakon velikog iznenađenja u Carl-ovom prostoru, on je pozvan da otvori Carlov set u Atini 20. aprila. Anwar & Mike Bites su imali svoju noć ‘Wall2Wall’ bila je to sila nad silama, dokazujući da je ovo jedno od takmičenja u koje definitivno vredi ući. Ove godine Carl i Safehouse opet traže 3 srećna DJ-a, da im se pridruže tokom sezone. Dobiće šansu da rade pored Carla u jednom od svetskih najlegendarnijih klubova, koji je dobitnik nagrade "Best Global CLUB 2012 'na ovogodišnjem Music Awards - International Dance. Svi učesnici su morali da postave svoj 30-minutni miks na Mixcloud.
 
THE PARTY UNITES FULL LINE UP:


3. septembar /ANTHEA, BEN SIMS, CARL CRAIG, DJ QU, LOCO DICE, NINA KRAVIZ
10. septembar / ADAM BEYER, CARL COX, CHARLIE HEDGES, GUY J, FATBOY SLIM, UMEK
17. septembar / CARL COX, NIC FANCIULLI, NICOLE MOUDABER, PLEASUREKRAFT, SETH TROXLER, UNER
24. septembar / CARL COX, DJ SNEAK, JON RUNDELL, LOCO DICE, tINI, YOUSEF

 

Karte: www.carlcoxtickets.com

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..