Gitarski maestro, Vlatko Stefanovski, nastupiće sa svojim triom u četvrtak, 22. avgusta, u predivnom letnjem prostoru BitefArtCafe kluba na Kalemegdanu. Kada čujete reč "gitarista", negde podsvesno sigurno pomislite na Vlatka Stefanovskog.

 

On je oličenje vrhunskog gitariste na ovim prostorima, a njegov zvuk prepoznatljiv, čak i kada se nađe u pesmi neke domaće ili inostrane zvezde. Nije ni potrebno spomenuti da je Vlatko sarađivao sa najcenjenijim muzičarima današnjice, koji prema njemu gaje veliko poštovanje.

 

Ovoga puta, poznati gitarista dolazi u okviru tria sa Dejanom Milosavljevićem na bubnjevima i Gojkom Maksimovićem na bas gitari.

 

Publika će imati zadovoljstvo da čuje presek svega što je Vlatko radio u poslednjih tridesetak godina...njegove najvce hitove, filmsku muziku, obrade makedonskih tradicionala, i sve čega se u trenutku sete. Program tria je prilično otvoren, i često ga kreiraju na licu mesta, u zavisnosti od atmosfere i raspoloženja publike.

 

Vlatko najavljuje i novi album koji je završen, ali će nove stvari ostaviti za promotivne koncerte nakon objavljivanja albuma.


Cena u pretprodaji:
gornji deo kluba ( bliže bini) 1200 rsd
donji deo kluba (dalje od bine) 800 rsd

*Karte se mogu kupiti svaki dan od 10-22h u prostoru kluba Summer Stage BitefArtCafe, Mali Kalemegdan 2, teniski tereni.

 

Najbolji provod u gradu,
na najlepšem mestu u gradu!

Znate gde je dobro!
Mi smo Vaš
SUMMER STAGE BitefArtCafe
Kalemegdan, Teniski tereni

 

 

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..