Klaster kreativnih industrija Vojvodine (KVIK) organizuje nacionalno takmičenje za najbolji kreativni biznis plan, "Kreativni biznis kup Srbije" s ciljem jačanja preduzetničkih kompetencija u kreativnim industrijama i promovisanja kreativnih veština kao ključnih osnova za razvoj uspešnog biznisa. Rok za prijave je 15. avgust.

 

Najbolji biznis koncept treba da se zasniva na kombinaciji kreativnih i poslovnih veština u sledećim kategorijama kreativnih industrija:

 

- Dizajn
- Arhitektura
- Digitalni sadržaji, igre i zabava
- Oglašavanje
- Izdavaštvo i štampa
- Muzika
- Film i video
- Umetnost i zanatstvo
- Radio i TV
- Scenske umetnosti i zabavni parkovi


Pobednik iz Srbije učestvovaće u "Creative Business Cup" internacionalnom takmičenju za izbor najboljeg kreativnog preduzetnika na svetu. Prva nagrada od 50.000 USD omogućiće pobedniku da brzo realizuje poslovnu ideju i dobije podršku mentora i poslovnih konsultanata. Međunarodno finale "Creative Business Cup" takmičenja održaće se na "Final Award Show" u Kopenhagenu, od 18. do 20. novembra 2013.

 

Finale nacionalnog takmičenja u Srbiji i proglašenje pobednika održaće se 12. septembra 2013. godine u Novom Sadu. Najbolji biznis koncept treba da se zasniva na kombinaciji kreativnih i poslovnih veština u oblasti dizajna, arhitekture, digitalnih sadržaja, igre i zabava, oglašavanja, izdavaštva i štampe, muzike, filma i videa, umetnosti i zanatstva, radija i TV-a, scenske umetnosti i zabavnih parkova. Najviše ocene dobiće poslovne ideje koje prikažu originalnost, kreativnost i tržišni potencijal.


Više informacija možete pronaći u priloženom saopštenju, kao i na adresi - OVDE

http://kvik.rs/projekti/kreativni-biznis-kup-medjunarodno-takmicenje-za-najbolji-biznis-plan-kreativnih-industrija

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..