„Šou gospođe Karter“ polako pristiže u Beograd. Masivnu produkciju, kako je već najavljeno „ravnu remek delu“, donelo je 27 šlepera koja su parkirana ispred Kombank Arene. Ovo je do sada najveći broj šlepera sa opremom za neki koncert koji je održan u Beogradu. Pored šlepera, očekuje se dolazak i 10 buseva i 3 veća kombi vozila. Tehnički i produkcioni tim koji prati turneju, čini 100 osoba.

 

Ogromna produkcija Beyonce podrazumeva dve bine – glavnu koja će biti na istočnoj strani kao i manju, okruglog oblika na zapadnoj strani. Beyonce će na bini pratiti bend od osam muzičara, tri prateća vokala, osam plesačica i 2 plesača. Informacije da će pevati na plejbek koje su se pojavile u pojedinim medijima, nisu tačne.

 

Svu organizaciju oko dolaska Beyonce u Beograd, njenog smeštaja i slično, preuzeo je na sebe njen tim. Oni su takođe zaduženi i za njene zahteve na sam dan koncerta. Samim tim, sve informacije su strogo poverljive. Jedini podatak koji ćemo vam izneti jeste da su poprilično skromni i jednostavni.
 
Dosadašnji tekstovi u pojedinim medijima koji su iznosili različite podatke o smeštaju Beyonce i zahtevima u pojedinim hotelima u Beogradu, su netačne!

 

The Mrs. Carter Show World Tour biće najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada koja počinje upravo u Beogradu, 15. aprila! Karte za prvi nastup jedne od najpopularnijih diva današnjice u Srbiji, rasprodate su u rekordnom roku, za četiri dana!

 

Beyonse je jedna od najprepoznatljivih i najcenjenijih umetnica u pop kulturi. Pevačica, glumica, filantrop i uspešna poslovna žena, do sada je imala četiri solo albuma na vrhu top lista i prodatih preko 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Bilbord ju je imenovao za Najboljeg ženskog izvođača i Najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..