reklamozder1Na manifestaciji "Noć reklamoždera” B92 je dobio nagradu za humanitarni doprinos društvu, a glavni i odgovorni urednik Veran Matić, proglašen je za ambasadora "Noći reklamoždra" 2009. Pored ove, dodeljene su i nagrade za najbolju reklamu, najbolju neprofitnu kampanju i promociju decenije.

Priznanje za humanitarni doprinos društvu organizatori "Noći reklamoždera" i bord direktora fondacije "Sinematik" Žan Mari Bursikot odlučili su da dodele medijskoj kući B92 koja je u 2009. sprovela kampanju "Hrana za sve", Kampanju protiv raka dojke i uspešno nastavila akcije prikupljanja pomoći za "Doktore klovnove", otvaranje Sigurnih kuća i Svratište za decu ulice.

"Ništa ne bismo mogli da uradimo bez podrške građana koji su se odazivali na naše akcije, bez solidarnosti kompanija da učestvuju u njima i koje su onaj osnovni element koji nam pomaže da uspemo u našim akcijama. Mislim da bi svi trebalo da se složimo, i zbog ove ekonomske krize, da narednu godinu posvetimo humanosti i dobroti jer ima toliko ljudi kojima treba pomoći", rekao je Matić.

Reklama Telekom Srbija "U vezi sa vama" proglašena na jubilarnoj, desetoj manifestaciji za reklamu decenije u Srbiji.

U okviru završne večeri revije najboljih svetskih reklama za nabolju promociju decenije proglašen je sport, zbog najpopularnijeg načina predstavljanja naše zemlje u svetu, a priznanje je uručeno ministarki omladine i sporta Snežani Samardžić-Marković.

Projekat "Očistimo Srbiju" Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja proglašen je za najbolju neprofitnu kampanju, za koju su glasali novinari beogradskih medija.

Tokom manifestacije "Noć reklamoždera" predstavljeno je više od 500 reklama u izboru vlasnika najveće globalne fondacije reklamnih spotova "Sinematik" Žan Mari Bursikota

Posetioci su bili u prilici da vide najzanimljivije, najzabavnije, najneočekivanije reklame iz 24 zemlje sveta.

<<  Maj 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..