Ulaznice za završni dan Ultra Evrope u Hotelu Grand Beach Resort Amfora na ostrvu Hvar u Hrvatskoj, su rasprodate u roku od samo nekoliko minuta od puštanja u prodaju. U petak 22. februara, svi punktovi za kupovinu karata na ovom ekskluzivnom jednodnevnom partiju su pukli za manje od 10 minuta, po sreću kupaca iz više od 30 zemalja širom sveta! Jedini način da posetite jedan od najekskluzivnijih festivala ovog leta je kupovinom paket aranžmana - iz ponude www.travel2ultra.com.

 

 

Sada već možemo da objavimo da je otkriveno da je druga zvezda ekskluzivne plaže platinijumski pobednik i legenda house muzike Erick Morillo! Na Oolside stage-u, trećeg i poslednjeg dana - nastup je potvrdio i Dim Mak, ne manje nego s etikete Steve Aoki - ovaj izvrstan nastup još jednog talenta će bez sumnje, jedno toplo leto pretvoriti u najtopliji party letnje sezone.

 

Line-up za prva 2 dana Ultra Evrope na Poljud stadionu u Splitu je takode ažuriran sa 8 vrhunskih performansa sledecih izvodaca; Fedde Le Grand, Nicki Romero, Porter Robinson i Bingo Plaiers (ce se pridružiti vec potvrdio) Avicii, Afrojack, Hardvell i Sander Van Doorn na glavnoj bini, dok ce Art Department, Umek, Marco Carola i Reboot sa svojim najboljim underground zvučnim experimentima, i sam Carl Cox izvoditi u već čuvenom programu "Carl Cok & Friends". Po svemu sudeći, sprema nam se neviđena arena u dva kolosalna dana. Za sada, 16 izvodača je potvrdilo svoj dolazak i već čine više od polovine predviđene postave na ovogodišnjem Ultra Evrope festivalu. Budimo fokusirani na Evropu, kroz najnovije vesti, koje možete naći na Ultra Facebook stranici.

 

ULAZNICE za prva dva dana festivala 12. i 13. jula na Poljud STADIONU u Splitu, su još uvek dostupne po veoma pristupačnoj ceni od 60 €. VIP PAKET KARTE su od € 100. Za kupovinu karata pogledajte stranicu www.ultraeurope.com

 

LINEUP festivala:

 

Dan 1 & 2, Poljud Stadium, Split:

 

Mainstage:

_

Afrojack
Avicii
Armin van Buuren
Bingo Players
Fedde Le Grand
Hardwell
Nicky Romero
Porter RobinsonSander van Doorn


Carl Cox & Friends Arena:

Art Department
Carl Cox
Marco Carola
Reboot
Umek


Dan 3. Hotel Amfora Grand Beach Resort, Hvar:

_

Eric Morillo
Steve Aoki


 

O ULTRA MUSIC FESTIVALU:

 

Kao jedan od najpoznatijih i ustanovljenih svetskih festivala elektronske muzike, ULTRA osvaja titulu "Best Music Event" od - International Dance Music Awards (IDMA), vec šest godina uzastopno (od 2005. do 2011.), uvršćen je u "Best International Dance Music festival" od strane Ibiza DJ Awards (2008.) i proglašavan za "Najbolji festival" od Village Voice Media New Times (od 2005. do 2009.).

 

Prvobitno stvoren još davne 1999. godine, kao festival čisto elektronske muzike ULTRA je prerastao tokom više od decenije u jedan od najvećih, predstavljajući nam ne samo žanrovski vruća, već i najveća i najbolja headlining imena (The Prodigy, Swedish House Mafia, The Chemical Brothers, Tiësto, Avicii, David Guetta, deadmau5, Underworld, Kraftwerk, Armin van Buuren, Carl Cox, Moby, Fatboy Slim i Justice, da spomenemo neke), ali i crossover bendove koji kombinuju elektronske elemente u svojoj muzici ili imaju istoriju kao začetnici plesne i muzicke kulturne zajednice (The Cure, The Killers, New Order, Duran Duran, The Black Eyed Peas, Erasure, M83, Santigold, The Ting Tings, Cut Copy, Empire of the Sun i Bloc Party).

 

Globalna pop ikona Madona se 2012. pojavila kao posebno iznenadenje i gost-festivala i na poklon svojim fanovima uvela na glavnu binu velikog headlining umetnika AVICII-ja, pridružila mu se iza dekova premijerno predstavljajuci UMF remiks njenog singla "Girl Gone Wild". Iste godine je bio i vredan pažnje dokumentarni film kao osvrt na festival, koji je prikazan u više od 500 bioskopa širom Amerike. 

 

Zajedno sa svojim potpisom, vrhunske produkcije ULTRA je bez premca i dosledno predstavlja iz godine u godinu, svetski najveće i najrazlicitije EDM postave i mix-ove. Ove godine puni 15. godina i polako zauzima mesto kao prvi i vodeći EDM festival, koji osvaja svet u samo dva vikenda: 15. 16. i 17. marta i marta 22. i 23. i 24. Ultra Music Festival je na putu da se i ove godine vrlo brzo rasproda kao najveća elektronska dens muzicka atrakcija i festival na svetu, sa 330.000 posetilaca. Do sada prodatih ulaznica za festival ima u 77 zemalja širom sveta, što je prevazišlo prethodni ULTRA rekord od 74.

 

Kao globalni brend ULTRA WORLDWIDE zauzima četiri kontinenta i sedam država: Argentinu, Brazil, Čile, Hrvatsku, Španiju, Koreju i USA.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..