shots.snap.comCoca-Cola praznični karavan sakuplja poklone za decu bez roditeljskog staranja, decu sa posebnim potrebama ili mališane koji borave u bolnicama.  Beograd, 03. decembar 2009 – Coca-Cola praznični karavan kreće na put 5. decembra iz Beograda i do 26. decembra obićiće još 16 gradova u Srbiji, kao i Podgoricu u Crnoj Gori.
Cilj karavana je da u svakom gradu koji će posetiti sugrađani prikupe i donesu što više poklona za mališane bez roditeljskog staranja, decu sa posebnim potrebama ili mališanima koji borave u bolnicama, ne bi li im preneli delić praznične atmosfere i ulepšali boravak u ovim institucijama.


Budite i Vi deo praznične čarolije! Pokažite dobru volju i pomozite da prikupimo što više poklona za decu bez roditeljskog staranja, decu sa posebnim potrebama ili za decu koja leže u bolnicama! Započnite čaroliju u svom gradu!


Gradski trgovi će biti mesto sastajanja Vas, svih ljudi dobre volje, i Deda Mraza, njegovih pomoćnika - simpatičnih polarnih medvedića. Donesite knjige, igračke i druge poklone kojima će ulepšati praznike deci, a Deda Mraz sa svojim pomoćnicima, Šuškom, Uškom, Duškom, Miškom i Njuškom, doneće im prazničnu čaroliju.Coca-Cola praznični karavan kreće iz Beograda 05. decembra i do 26. decembra posetiće posetiće Pančevo, Novi Sad, Niš, Smederevo, Kragujevac, Jagodinu, Paraćin, Kruševac, Leskovac, Kraljevo, Čačak, Užice, Valjevo, Šabac, Suboticu, Zrenjanin i Podgoricu. Poslednja tri dana, od 24. do 26. decembra, ponovo će posetiti Beograd.VIDIMO SE NA GRADSKIM TRGOVIMA!

<<  Maj 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..