Heineken donosi najbolji svetski techno i tech-house zvuk 8. marta 2013. godine u KPGT. Zahvaljujući brendu koji je neraskidivo vezan za dobru elektronsku muziku, domaća publika imaće priliku da uživa u jedinstveno muzičko scenskom nastupu Cristiana Varele, trenutno najboljeg tehno DJ na svetu.

 

Vatreni Španac koji već dve decenije postavlja trendove u elektronskoj muzici, za predstojeći nastup u Beogradu priprema svoj prvi ekskluzivni retro set na četiri gramofona i nezaboravno putovanje u zlatne godine techno zvuka. Na žurci će nastupiti i DJ Veztax, Speedy, Edy C i Miloš Vujović, kao regionalna podrška.

 

Heineken već dugi niz godina nudi originalni koncept u mnogim muzičkim žanrovima. Prepoznat je od ljubitelja dobrog zvuka i odličnog provoda, jer Heineken žurke donose novi vid muzičkog iskustva.

Više informacija o novim Heineken spektaklima potražite na  www.heineken.rs

CRISTIAN VALERA, vatreni Španac, već dve decenije postavlja trendove u elektronskoj muzici i pali plesne podijume širom sveta. I nema ni najmanju nameru da u tome uspori! Neumorno nam donosi najbolji svetski techno i tech-house zvuk, a sa više od 100 gigova godišnje, jedan je od najzauzetijih DJ-eva na planeti.

 

Tokom svoje uspešne karijere, Varela je dobio više od 25 internacionalnih nagrada (najbolji label, najbolji DJ, najbolji producent), što nije iznenađujuće, jer je njegova strast ka muzici velika, a svakodnevni trud neizostavan, uz veliki tim koji ga godinama prati. Radio je na više od 150 izdanja i kompozicija za najprestižnije međunarodne izdavače i kuće kao što su Sony/BMG – Blanco&Negro (Španija), Intec (Velika Britanija), Elephanthaus (SAD). Godina vodi svoju etiketu Pornographic Recordings, na kojoj pored njegove muzike srećemo izdanja mladih, kreativnih umetnika sa originalnim idejama i konceptima.

 

Za 8. mart, Dan žena, Cristian Varela sprema svoj prvi, ekskluzivni retro-techno set pred našom publikom. Biće to prilika da se prisetimo starih vinila na koje smo se ježili i na kojima su odrasle generacije, da obučemo svoje najbolje plesne cipele i igramo do jutra!


Beograde, spremi se za magično putovanje u zlatne godine techno zvuka, nezaboravnu zabavu i vatreni set na 4 gramofona!


 
PRETPRODAJA KARATA:
Bilet Servis
Beogradska Arena
TC Ušće (Info pult)
Dom Omladine
Dom Sindikata
Knjižare Vulkan, Delfi i Laguna
 
ONLINE PRODAJA I NARUČIVANJE KARATA:

www.tickets.rs
www.eventim.rs
 
CENA KARATA: 1000din

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..