Stacey-Kent-6Jubilarno petnaesto izdanje Pančevačkog jazz festivala održaće se u Kulturnom centru Pančeva 10. i 11. novembra. Očekuju vas nastupi legendarnog saksofoniste Kennyja Gerretta, izvrsne pevačice Stacey Kent, jednog od najznačajnjih evropskih pijanista Erica Legninija...


Ulaznice za 10. novembar su rasprodate 7 dana pre početka festivala, a za drugo festivalsko veče ih po ceni od 400 dinara ima još vrlo malo. „U subotu i nedelju, 10. i 11. novembra, održaće se jubilarni 15. Pančevački jazz festival. Kao i do sada, publika će zahvaljujući koncepciji festivala imati prilike da vidi svetske zvezde, kao i nastupe domaćih muzičara. Pažljivim odabirom i idejom: sadržaj ispred forme, PJF se bitno razlikuje od ostalih u regionu, a samim tim je među muzičarima jedan od najomiljenijih", rekao je između ostalog Dušan Ivanišević, umetnički direktor festivala.

Više informacija, kao i ostatak izjave Dušana Ivaniševića, možete pronaći u priloženom saopštenju. Prilažemo takođe i kompletan program sa satnicom festivala.


YouTube linkovi:

 

Stacey Kent - OVDE 
Kenny Garrett - OVDE 
Eric Legnini - OVDE

Detaljnije o Pančevačkom jazz festivalu OVDE 

<<  Oktobar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
   

Putopisi, Intervjui..