deskadentNe otkrivaju toplu vodu niti će da cepaju atome, samo će se potruditi da ne prave greške koje su ostali pravili i usput da nešto pozitivno urade. Uz nov, kvalitetan zvuk (oko 2 kW), proper ventilaciju, ok DJ booth, sa pobrojanim imenima i još dosta DJ bonusa koje namerno izostavljaju da ne otkrijemo baš sve odmah, Beograd će ponovo dobiti eklektičnu jazbinu za raznorazne egzibicije i eksperimentisanja kakvu je nekada 90tih imao (u vidu Omena ili kasnije prvog Mamola, u Ruzveltovoj).

Cene će biti primerene muzičkim sladokuscima, a ne pozerima, kao i sam ambijent, što znači da kisela neće koštati 160 dinara, a pivoi 300 (!!!) i neće biti separea i previše mesta za sedenje. Kome je do sedenja, neka bleji gajbi i vrti tv.

Klub ce raditi 7 dana u nedelji, sa trenutno odradjenih 5 tematskih večeri, od srede do nedelje, a ponedeljak i utorak, za sada, ostaju free za mp3 plejliste i sredjivanje misli.
Što ne znaci da, ako se pokaže dovoljno interesovanja i pojavi neka kvalitetna koncepcija sa ok i prihvatljivim DJ imenima, neće proširiti program i na ta preostala dva dana.

Uz par izuzetaka, line up će biti svojevrsna ekskluziva u tom smislu što će se slušati DJevi koje nemate prilike da čujete na ostalim mestima a vrte odličnu muziku za žanr u kome gravitiraju.
Sa druge strane, sam koncept vodjenja kluba je "živa stvar" ne može se sve isplanirati i predvideti u startu, pa će izmena sigurno biti, što na klupi, što na terenu, ali otom potom.


Ekipa DJeva i muzičara koje su pozvali, pokazal sui izuzetnu spremnost i pozitivnu energiju za saradnju. Verovatno zbog činjenice da posle dužeg vremena, Beograd ponovo dobija mesto koje vode ljudi iz sveta DJinga i muzičke produkcije, a ne ugostiteljstva i brojanja kasa bloka.

Izvor: urbanbug.net
<<  Decembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne