NaslovnaPronađite lako sve o festivalima, sajmovima, humanitarnim akcijama, pozorištima, bioskopima, noćnom životu Beograda."Dan u Beogradu" je namenjen svim uzrastima, svima koji žive u Beogradu, ali i svim prolaznicima, turistima i onima koji vole Beograd. Predstavlja prestonicu u punom sjaju! Slogan sajta je "Sve(t) u Beogradu!"


Pokretač i glavni i odgovorni urednik sajta danubeogradu.rs je Nenad Mandić, dugogodišnji novinar i urednik. O konceptu sajta, on razmišlja ovako:

"U pokušaju da objedinimo kulturne i sve druge događaje u Beogradu (a i šire), smislili smo "Dan u Beogradu"! To je sajt (www.danubeogradu.rs) na kome će biti sve vesti i informacije o događajima u srpskoj prestonici!

Pišemo o manifestacijama, zabavi, ekologiji, nauci, modi, muzici, prestoničkom turizmu... Najavljujemo i velike i male koncerte, svirke, žurke... "Špijuniramo" druge gradove i mesta u Srbiji i regionu, prenosimo ono što je zanimljivo a pišu drugi, servisne informacije, veoma "brze" vesti - sve!... Pogledajte na sajtu i vremensku prognozu, zanimljive muzičke video spotove, fotografije, uskoro i karikature..."


Facebook ( fb.com/danubeogradu ),

Twitter ( twitter.com/danubeogradu ),

Besplatna prijava za RSS ( http://www.danubeogradu.rs/feed/rss/ ).
<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..