love-festLoveFest 2011 održaće se peti, jubilarni put u Vrnjačkoj Banji na Letnjoj pozornici od 5-7. avgusta. Do 2011. godine Festival je nosio naziv “The Love Festival” i trajao 2 dana. Sa malim jubilejom došlo je i do promene u nazivu, kao i u dužini trajanja Festivala. Tako će ove godine LoveFest 2011 trajati 3 dana.



Na LoveFest-u 2011 na glavnoj sceni nastupiće:


5. avgust

20 – 22h Vandal Steve
22 – 00h Manjane
00 – 01h Mark Funk

01 – 03h GRAMOPHONEDZIE, dobitnik MTV nagrade, čiji se hit singl “Why don’t you” našao na britanskoj top listi najboljih singlova i na prvom mestu “Dance Chart” britanskog MTV-a

03 – 04h Hyde&Sick.


6. avgust

20 – 22h Jovan Vistać
22 – 22:30h Nikola Vemić
22:30 – 01h Dimiz
(pobednici konkursa LoveFest-a “Mlade DJ nade”)

01 – 04h SILICONE SOUL, vlasnici titule „UK’s finest exports“ kada se radi o urbanoj i underground muzici, pioniri Soma Recordingsa, jedan od najpopularnijih sastava u svetu elektronske plesne muzike iz Glazgova, Škotska.


7. avgust

20 – 21h Saspekti

21:20 – 00h DARKO RUNDEK SA CARGO TRIOM, muzičar, pesnik, reditelj i glumac, jedan od osnivača i bivši frontmen grupe „Haustor“

00:20 – 01:10h Bullets
01:30 – 02:30h Funk’d.

 





Redbull scena je rezervisana za “Mlade DJ nade”:

-    5. avgust, Poke, Stanwik, Grab your beat i Nikola Milić,
-    6. avgust, Nikola Aničić, Glasskeeperz, DJIX i Nemanja Stamenković.


Podnevni program LoveFest 2011 otvoren je prvim utakmicama LoveFest Street Basket-a juče, u sredu 3. avgusta i održavaće se svakog dana do kraja festivala od 17 do 21h. Brojni posetioci okupili su se da podrže svoje timove. Igra se klasičan Street Basket 3 na 3, uz muzičku podšku DJ-eva koji će nastupiti i na festivalu.

LoveFest će ove godine ugostiti i najbolje domaće i evropske crtače grafita. Svoje prisustvo najavio je i Eško Kurtić, prvak nacionalnog Sprite grafiti Fest-a i jedan od 10 najboljih svetskih crtača.

U petak, 5. avgusta u 13h održaće se i žreb za LoveFest PES Turnir (Pro Evolution Soccer), 2 na 2, trajaće od 14 do 18h svakog dana festivala. U zanimljivom ambijentu, sa savremenom opremom i udobnim Lazy Bag-ovima ekipe će morati da pokažu svoje umeće, kombinaciju brzine, tehnike i timskog rada da bi došle do pobede na turniru.
U petak uveče, dva sata neposredno pre nastupa na LoveFest-u 2011, u 23h MTV je u sklopu svoje kampanje MTV B GOOD organizovao druženje sa Markom – Gramophonedzie, ispred Letnje pozornice. Posetioci će na licu mesta moći da se uloguju na svoje Facebook i Twitter profile i daju Marku i Klubu mladih iz Kraljeva svoj glas.

Ove godine Udruženje građana „LoveFest Vrnjačka Banja“ potrudilo se da proslava jubileja bude u znaku podrške mladim ljudima i njihovim umetničkim, sportskim i profesionalnim talentima. Takođe, ove godine posetioci će moći da očekuju i kvalitetan podnevni program pored muzičkog festivala koji počinje u večernjim terminima.

Najpre je organizovan konkurs za „Mlade DJ nade“, koji je omogućio da 11 mladih ljudi predstave svoj talenat neposrednog kreiranja muzičkih numera pred posetiocima LoveFest-a i dožive prva iskustva na festivalskoj sceni. Za mlade ljude koji bi profesionalno da se usavršavaju za rad na festivalima i u organizacijama civilnog društva, organizovali smo konkurs za volontere i volonterke. Primljeni kandidati i kandidatkinje učestvuju u asistiranju pri organizaciji festivala, promotivnim aktivnostima itd. Imaju priliku da budu deo dinamičnog tima, da stiču nova znanja i iskustva, da se druže, upoznaju nove ljude i stiču kontakte.

Organizatori su odlučili da cena karte bude simbolična i ona iznosi 800 dinara za sva 3 dana festivala. Naravno, karta se može kupiti i za svaki dan pojedinačno.

Pored LoveFest-a, koji je postao tradicionalan, Udruženje građana „LoveFest Vrnjačka Banja“ 2010. godine organizovalo je i humanitarne akcije Hrana za sve, donacija Narodnoj kuhinji u Vrnjačkoj Banji i Akciju prevencije HIV-a u saradnji sa omladinom JAZAS-a.  

Više informacija o LoveFest-u 2011 i o našem udruženju možete pronaći na www.thelovefestival.org






<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..