Sedmi Mikser festival, najveća regionalna smotra kreativnosti i inovacija, održava se četvrti put u beogradskom kvartu Savamala, od 3. do 7. juna 2015. godine pod sloganom „Neizdrž", sa snažnom namerom da uz učešće blizu 1000 stvaralaca iz zemlje, regiona i sveta, ukaže na društveni potencijal kreativnog stvaralaštva i aktivizma kao poslednju šansu za izlazak iz moralne, drušvene i ekonomske krize.

 

Muzički program festivala će, nakon sjajnog januarskog koncerta u Mikser House-u, otvoriti Ana Popović, čuvena bluz muzičarka. Ana će 3. juna ujedno otvoriti i novu binu Mikser festivala, na otvorenom, kapaciteta od 3000 ljudi. Pored Ane, nastupiće kultni bend Goblini, čuveni splitski hip hoperi TBF, miljenici publike Darkwood Dub, rege hard-kor sastav Eyesburn, i još mnogi drugi.

 

Poslednji dan festivala rezervisan je za specijalne goste iznenađenja čija će se imena znati sredinom maja 2015. godine.

 

Paket ulaznica za svih pet dana Mikser Festivala dostupan je na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 2500 dinara. Broj paketa je ograničen na 500.

 

U prodaji su i ulaznice za pojedinačne dane:

 

1. DAN - ANA POPOVIĆ
2. DAN - PARTIBREJKERSI - STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ
3. DAN - GOBLINI - EYESBURN
4. DAN - TBF - DARKWOOD DUB

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..