Liza će nastupiti 21. marta u sali Amerikana, u beogradskom Domu omladine. Ova mlada kantautorka prvobitno je dospela u žižu javnosti 2001. godine, i to kao ženski vokal uz Damien Rice-a na njegovim najprodavanijim albumima O i 9. Ta saradnja krunisana je uspehom i postala vidljivija i široj filmskoj publici kada je pesma The Blower's Daughter," sa albuma O postala saundtrek za čuveni film iz 2004. godine "Closer"u kom glume Džulija Roberts, Džad Lou, Natali Portman i Klajv Oven.

 

Solo karijeru započinje 2007. godine, od kada je objavila dva studijska albuma Sea Saw (2008) i Passanger(2011). Sarađivala je sa mnogim poznatim muzičarima, od Reja Lamontanja (Ray LaMontagne) do Herbija Henkoka (Herbie Hancock), i osvojila je mnoge muzičke nagrade i nominacije, kako u Irskoj, tako i u Americi. Liza pleni svojom lepotom i šarmom, a njen snažni vokal ostavlja bez daha.

 

Specijalni gosti na beogradskom koncertu su miljenici lokalne publike, bend Stray Dogg, koji će tom prilikom izvesti numere sa svoja dva studijska albuma.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..