Kraak & Smaak, holandski didžej trojac, koji u Novi BitefArt cafe dolazi 19. februara, gde će nastupiti uživo sa celim bendom, uveliko se sprema za koncert koji je opisan kao centralni gradsaki događaj februara.  Oni su pozdravili svoje pratioce u Srbiji: OVDE Kako su već nastupali u punom sastavu na Exit festivalu 2011, Kraak & Smaak je u potpunosti upoznat sa ovdašnjom publikom i načinom na koji se prepuštamo muzici na koncertima.

 

„Vi imate poseban vajb. Umete da osetite energiju i da je vratite i to stvara neverovatan osećaj, zbog kojeg našu muziku i izvodimo uživo. Očekujmo nezaboravan provod 19. februara!”

 

Za svoju muziku kažu da je ne mogu svrstati ni u jedan pojedinačan žanr ali da im ne smeta kada ljudi to rade, jer to samo znači da se svako drugačije pronalazi u njihovoj muzici, te da je slušaoci doživljavaju vrlo lično. Ipak, kažu da je svaka njihova pesma sačinjena upravo tako da bi mogla da se izvede uživo i da je orijentisana na plesni podijum, odnosno kako bi inspirisala svakoga da zaigra.

 

„Dobar si toliko koliko je dobra tvoja poslednja ploča” kažu tvorci Kraak & Smaak, Oskar, Mark i Vim.

 

Na sreću, njihov poslednji album „Chrome Waves” je pokupio odlične kritike kako stručnjaka, tako i publike. Osim pesama sa poslednjeg albuma koje su već zaživele kao hitovi, Holanđani će izvesti i starije hitove poput „Squeeze Me”, „Future Is Yours”, „Say Yeah”.

 

Cena karte je 1.200 dinara, a mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, DD Tickets i Gigstix kao i putem njihovih sajtova. Radnim danima od 10-17h, karte se mogu kupiti i u klubu Bitefartcafe, na lokaciji Mitropolita Petra 8.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..