gunPopečitelji su oformljeni 1999, godine u Prištini. Braća Furunović, Saša (gitara) i Goran (bas), sa dugogodišnjim iskustvom bavljenja žanrovski neodređenom muzikom u više prištinskih bendova, zajedno sa bubnjarem Radetom Vulićem počinju da stvaraju jedinstvenu mešavinu instrumentalnog funk-rocka i folk muzike.

 

 

Po završetku bombardovanja Popečitelji se sele u Kragujevac i Kraljevo, nastavljajući dalje sa istraživanjem i negovanjem svog originalnog muzičkog stila. Mnogobrojnim nastupima širom zemlje, etablirali su se kao koncertna atrakcija.
Publika u Gun club-u biće i prilici da čuje svirku koja obuhvata repertoar sa dva do sada objavljena albuma benda („Ko radi“ i „Horizonti“)

 

FOTO_Popecitelji

 

Petak 10. 09. 2010. POPEČITELJI @ GUN CLUB
Karte u pretprodaji koštaju 300 dinara, odnosno 400 na dan koncerta.
Vrata kluba se otvaraju u 22.30.


Više o bendu saznajte na http://www.myspace.com/popecitelji

 

-------


Grupa Virvel je sa zvukom počela da ekperimentiše 1999. godine. Članovi benda su prethodno sticali iskustvo u više beogradskih sastava, da bi vrhunac kreativnosti dostigli upravo pod nazivom Virvel.


Virvel mnogi karakterišu kao post-rock ili space-rock u nedostatku pravog termina koji bi mogao da opiše njihov jedinstveni muzički izraz. Ipak, rečima ih je teško opisati. Članovi benda ne robuju trendovima niti podilaze većinskom muzičkom ukusu. Njihov zvuk svako doživljava na svoj način. Virvel je pravac za sebe, a specifičnu atmosferu koju stvaraju prepoznali su i podržali mnogi i van granica Srbije. Tako je bend prethodnih godina imao zapažene nastupe širom Bivše Jugoslavije, od kojih se posebno izdvajaju svirke u Ljubljani, Mariboru, Zagrebu i Skoplju.


Aktuelni EP "Sibir" sa pesmama „A sve neki fini svet", „Dragi kolega, ako ste mislili da sam zaboravio...", „Iz Sibira", „Nemački štim", kao i ostvarenja sa ranijih izdanja, publika će moći da doživi na sasvim novi način u novootvorenom Gun Club-u u Miloša Pocerca 10 u subotu 11. septembra.

 

FOTO_Virvel

 

Subota 11. 09. 2010. VIRVEL @ GUN CLUB
Karte u pretprodaji koštaju 300 dinara, odnosno 400 na dan koncerta.
Vrata kluba se otvaraju u 22.30.

 

Virvel su Tijana Drobac, Zoran Stojičić, Vlada Ocokoljić i Dejan Drobac , a više o njima može da se sazna na:  http://www.rapanellirec.com/virvel/ i  http://www.myspace.com/virvel


U saradnji sa organizatorom, Izlazak portal Vas u petak vodi na "Popečitelje" a u subotu na"Virvel"! Poklanjamo vam 1x2 karte. Pošaljite e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa imenom, prezimenom i brojem telefona. U subject-u poruke navedite koncert za koji ste zainteresovani
.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..