Proglašenje pet finalista srpskog izdanja najvećeg DJ takmičenja burn Residency, odloženo je za sledeću nedelju. Do pomeranja datuma došlo je zbog produžetka roka za glasanje publike. Žurka zagrevanja će se ipak održati u subotu 29. marta u klubu Apolo u Pančevu, a na njoj će nastupiti burn DJ tim koji je istovremeno i žiri, a čine ga Lea Dobričić, prošlogodišnja pobednica burn Residency i rezident kluba Privilege na Ibici 2013 i internacionalne DJ zvezde Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

 

 

Druga žurka zagrevanja održaće se 12. aprila u klubu Fabrika u Novom Sadu, na kojoj će, osim finalista i burn DJ tima raditi i čuveni nemački „ambasador elektronike“, Steve Bug. Finalisti će predstaviti svoj talenat i veštine miksovanja i na taj način se pripremiti za konačni okršaj koji ih očekuje na velikoj finalnoj Mix Off žurci.

 

Pobednik Mix Offa će se, kao predstavnik Srbije, takmičiti dalje sa predstavnicima ostalih zemalja na svetskom finalu burn Residency na Ibici. Tamo će imati priliku koja se pruža jednom u životu, da uči od Carla Coxa i Petea Tonga, da upozna predstavnike muzičke industrije i da iskusi ludi noćni život čuvenog belog ostrva, a moraće da prođe i niz izazova kako bi se plasirao dalje. Petoro pobednika će osvojiti letnje rezidenture u klubovima kao što su Privilege, Cafe Mambo, Sankeys i Zoo Project a u karijeru najboljeg od njih, DJ Superstara, burn će uložiti čak 100 000 evra!

 

burn Residency je najveće svetsko DJ takmičenje lansirano 2012. godine, koje daje priliku talentovanim DJ-evima širom sveta da postignu evropski i svetski uspeh.  Od osnivanja, takmičenje postaje sve veće, izaziva poštovanje i među liderima u muzičkoj industriji i dobija podršku najpoznatijih svetskih DJ-eva među kojima su David Guetta, Maceo Plex, Steve Lawler, Fatboy Slim koji su bili i mentori finalistima. Prošle godine prijavilo se više od 5000 učesnika iz više od 90 zemalja, a broj učesnika se smanjio na 18 nakon lokalnih Mix-off takmičenja. Naša predstavnica Lea Dobričić trijumfovala je na Ibici gde je, nakon samo 24 sata, ušla u prvih šest, a zatim je osvojila i rezidenturu u klubu Privilege.

 

Više informacija putem sledećih linkova:
https://apps.facebook.com/burnresidency/
www.facebook.com/burnEnergy

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..