Avalon produkcija sa zadovoljstvom najavljuje – najtraženija svjetska metal grupa Iron Maiden održat će koncert 17. lipanj na Kalemegdanu, u parku Donji grad u Beogradu u okviru velike svjetske „Maiden England“ turneje. Pored mnogobrojne publike u Srbiji, u Beogradu se očekuje i dolazak tisuće fanova iz cijelog svijeta i regije, budući da je ovaj koncert jedini na području bivše Jugoslavije, te jedan od tek nekoliko koncerata popularnih Maidena ove godine.

 

Veliki koncertni spektakl bit će prvi pod otvorenim nebom za popularni britanski bend u Srbiji još od njihovog gostovanja u Beogradu 1981. godine, a nakon dva rasprodata koncerta na Beogradskom sajmu 2007. i u Areni 2009. godine kada ih je slušalo i gledalo blizu 40.000 fanova. Specijalni gosti na koncertu, kao predrupa bit će  švedska metal atrakcija Ghost. Prodaja ulaznica počinje 25. veljače u 10 sati ujutro preko svjetskog Iron Maiden fan kluba te 26. veljače širom Srbije i cijelog svijeta putem europske mreže Eventima.  

Iron Maiden - Fear of the Dark (Live at Rock in Rio 2013): OVDE

Bruce Dickinson, pjevač grupe je uoči beogradskog izjavio: „Ne možemo dočekati da Maiden England show stigne u Beograd, posebno jer je riječ o tako povijesnom mjestu kao što je Kalemegdan. ‘Maiden England’ turneja je većim dijelom bazirana na turneji ‘Seventh Son of the Seventh Son’ iz 1988. godine, pa će set lista biti iz razdoblja osamdesetih, što znači da ćemo mnoge od pjesama izvoditi posljednji put uživo! Naravno, donosimo zapanjujuću rasvjetu, novu binu, razne inkarnacije Edija, pregršt pirotehnike i sve one uzbudljive stvari koje fanovi najviše vole."

Iron Maiden - From Donington to Stockholm (Road Movie): OVDE

www.ironmaiden.com

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..