summer3Obaveštavamo vas da je počela pretprodaja karata za ovogodišnji, osmi po redu, festival elektronske muzike Summer3p koji se održava od 22. do 25. jula na jedinstvenoj lokaciji - Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću.

 

Kompleti karata po ceni od 900 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (i online putem njihove zvanične internet prezentacije -  www.eventim.rs 

Pojedinačne ulaznice za svaki dan moći će da se kupe od prvog dana Summer3pa, 22. jula, na blagajni festivala, po ceni od 300 dinara.


Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće, između ostalih: Izhevski (Rusija), Jarle Braathen (Norveška), Soul of Man (Velika Britanija), James Allardyce (Velika Britanija), Egostereo (Velika Britanija), Marko Milosavljević (Srbija) i drugi.

Odlična elektronska muzika u autentičnom, prirodnom ambijentu na samoj obali Palićkog jezera, festival Summer3p čine impresivnim letnjim provodom pod otvorenim nebom.

Pored muzičkog programa, Summer3p će i ove godine biti i mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, tribina i kampanja.

Posetioci će, takođe, imati priliku da uzmu učešće u umetničkim radionicama.

Ovogodišnji Summer3p održava se u znaku dve kampanje: Stop nasilju! i Očistimo jezero Palić.

Dve fotografije snimljene na prošlogodišnjem Summer3p festivalu ušle su u finale manifestacije UK Festival Awards u kategoriji Fan Photo Award, tako da se Summer3p festival našao u društvu najpoznatijih evropskih festivala kao što su Isle Of Wight, Glastonbury, T In the Park, Sonisphere i Big Chill, kao jedini festival iz Srbije i regiona.

UK Festival Awards (www.festivalawards.com) je najpoznatija manifestacija koja se bavi festivalima i tretira se kao Oskar u muzičkoj industriji (kada su festivali u pitanju). U pitanju je jedina dodela nagrada posvećena evropskoj festivalskoj industriji, a Summer3p se našao u finalu sa još 9 festivala i ukupno 30 fotografija.

Summer3p  je nastao 2003. godine i tradicionalno se održava u vreme Festivala evropskog filma Palić. Nakon izmena u organizaciji, od 2005. godine, bogat program elektronske muzike, kao i ostali sadržaji na festivalu (brojne radionice, tribine i izložbe), privlače blizu 10.000 posetilaca svake godine.

Među izvođačima koji su do sada nastupili na Summer3pu, više je poznatih svetskih DJ-eva, izdvajamo samo neke: Matt Cantor (Freestylers), Chris Carter, James Allardyce, SCSI-9, Aril Brikha, Jody Wisternoff, Featurecast, Robert Babicz i mnogi drugi.

Uskoro možete očekivati više informacija o muzičkom programu i pratećim sadržajima.

Organizatori festivala su udruženje AŠC i Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo iz Subotice - FOKUS.

Posetite našu zvaničnu internet prezentaciju
http://www.summer3p.org

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..