Posle ogromnog uspeha u Beču sa tri prodate dvorane i više od 25 000 posetioca, MASTERS OF DIRT dolazi u Kombank Arenu, 6. aprila! Na danas održanoj konferenciji za medije, glavni idejni tvorac i reditelj Georg Fechter rekao je: “Naš cilj je da pomeramo granice svake godine!...i to je tajna našeg uspeha: Bez rizika – Nema napredovanja!”

 

Konferenciji je prisustvovao I trinaestogodišnji Matej Cesak, najmlađi freestyle vozač na svetu koga nazivaju “Freestyle čudom od deteta”. “Rođen sam u Pragu, 28. septembra 1999. godine. Kada sam imao dve godine obožavao sam da vozim svoj mali bicikl bez pedala i da izvodim svakakve trikove na njemu. Već tada su mi roditelji kupili kacigu i od nje se ne odvajam ni sada. U početku me je tata vozio na njegovom motoru a onda sam, 2004. godine prvi put seo na motor mog drugara KTM 50ccm. Od tada sam stalno na njemu a najviše volim da skačem. Kada sam imao šest godina, upoznao sam FMX vozača Petr Pilata. Prvo me je naučio da skočim na sto. Kasnije, kada sam napunio osam godina, skočio sam prvi put sa rampe.” – izjavio je Matej.

 

Masters of Dirt je najuzbudljiviji Freestyle moto kros događaj na svetu. Kombinuje najbolje od najopasnijih ekstremnih sportova u jedan zadivljujući šou: Freestyle Motocross, BMX i Mountainbike plus 4 kvada i motorne sanke.

 

Tokom deset godina, Masters of Dirt razvio se u događaj ispunjen specijalnim i svetlosnim efektima, seksi “vatrenim” nastupom FuelGirls i savršenim ritmovima DJ Mosakena.

 

Publika neće imati vremena za predah.

 

O nastupu u Beogradu, Georg je izjavio: “Put nas vodi konačno i u Beograd gde ćemo, posle par dana oporavka, kao “šlag na tortu” za kraj prvog dela turneje, “prodrmati” Kombank Arenu, 6. aprila. Spektakl od dva i po sata sa garantovanom zabavom, biće predstavljen u super hali Kombank Arene od 360 stepeni. Preplaviće vas adrenalin dok za vas dovodimo najbolje svetske Freestyle Motocross, Snowmobile Freestyle, Quad FMX, BMX i Mountain bike vozače. Imamo čak i električni motor! Freestyle Motorcross motori pokazaće vam najveće trikove, vozeći jedan do drugog ili sinhronizovano. Naši Bmx i Mountainbike vozači demonstriraće veštine kao što su okreti frontflip i double backflip. Kako bi bicikli dosegli maksimalnu brzinu, vezaćemo ih za motore i vući preko 12 metara dugih rampi.”

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..