Jedinstven zagrebački live techno kolektiv ABOP, punim imenom After je bolji od partyja, godinu dana nakon fenomenalnog nastupa u Vintage Industrial Baru, vraća se na mjesto „zločina“ kako bi 31. oktobra rasplesao žive i mrtve na mračnom i glasnom Halloween rave partyju. Ovaj elektronski bend sačinjen je od vrhunskih i dokazanih glazbenika iz bendova Pips, Chips & Videoclips, Mayales, Elemental, Sinestet, Chui i Pridjevi.

U petak 22.09. od 22h u KC Grad nastupa Acid Pauli kao klupski live set Martina Gretschmanna koji se vremenom razvio u progresivni di džej performans koji obuhvata ne samo techno i house, već i široki raspon žanrova koji prevazilaze muziku za đuskanje. Kao svestrani muzičar, Martin se jednako dobro snalazi puštajući u techno klubovima po Njujorku i Ibici, kao i u ulozi producenta radio drama i kompozitora muzike za filmove.

Već dobro poznati mesečni event na Splavu Sloboda će 15.09. u goste dovesti jednog od najrespektabilnijih underground artista francuske minimal house škole, Seuila. Ovaj talentovani producent, čija su se izdanja pojavljivala na kultnim izdavačkim kućama među kojima su Minibar, Circus Company, hello?repeat, Ultrastrech kao i mnogi drugi, premijerno će nastupiti u Beogradu. Vinyl-only filozofija šefa Eklo Recordsa oko koje je okupio mlade i napredne producente kao što su Le Loup, Cristi Cons, Ion Ludwig od mnogobrojnih; ne ostavlja prostora muzičkom kompromisu.

Venecuelanski  electro/dance/metal  DJ i producent Zardonic dolazi 6.oktobra u Drugstore, a kao njegova podrška nastupiće MKDSL! Naš poznati producent i DJ dozvoliće svojim fanovima da izaberu muziku za njegov set...Marko Milošević aka MKDSL (Mama kaže da sam lep) je beogradski producent, multiinstrumentalista, live performer i nekadašnji DJ, a u svetu muzike je preko 18 godina.

DEXON, rezident najluđeg kluba u Amsterdamu stiže u KPTM na Techno B-days i obećava lom! Dupli rođendan Petera Portmana i Predraga Janusa ove subote 26. avgusta je poseban razlog za slavlje koje će se tom prilikom održati u klubu KPTM I to od 17h. Ovo specijalno slavlje uveličaće DEXON koji nam ovog puta dolazi sa koferom amsterdamske scene, nekim novim trakama i zaista posebnom energijom, a koji će ujedno zajedno sa nama proslaviti i svoj rođendan.

U PETAK, 29. septembra 2017. jedan od najboljih selektora, DJ-eva i producenata, dolazi u Zagreb, a uz njega nastupaju Dean Sunshine Smith i Adriatic Coasting duo Nick & Pepi.  Puno zanimljivosti okružuje Andrewa Weatheralla, DJ-a, producenta, vlasnika izdavačke kuće, koji je u 30 godina stvorio jedinstvenu karijeru. Po mnogima jedan od najboljih selektora u glazbenoj industriji, Weatherall ima enciklopedijsko znanje o glazbi, njegova eklektična zbirka ploča puna je svega od low tempo bisera do house i techo traka punih perkusija, njegova radijska emisija na NTS-u je pravo audio blago, njegove riječi i remiksevi nose težinu, a on i dalje nastavlja slijediti i definirati jedinstveni pristup plesnoj glazbi.

<<  Septembar 2017  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    
 
Visual Karavan