Osvojite sjajne nagrade - Romantični vikend za dvoje u Crnoj Gori, karte za let Air Serbia, na relaciji Beograd-Tivat-Beograd, kao i 2 noćenja sa doručkom u luksuznom Chedi hotelu sa 5 zvezdica, koji se nalazi u zalivu Luštica. Zatim romantični vikend za dvoje i večeru u restoranu Smokvica u Beogradu, kao i ulaznice za koncert čuvenog benda Hothouse Flowers. Startovao je foto konkurs osmog Beogradskog Irskog Festivala, koji će na više lokacija u glavnom gradu Srbije od 13. do 22. marta predstaviti deo očaravajuće irske kulture.

Gde god da si u Srbiji, ove godine želimo da vidimo tvoje fotografije na temu KELTSKE VEZE + VIDEO SAM NEŠTO ZELENO, kao i fotke NAJBOLJE SA BIF-a 2020.

Više informacija:

1. KELTSKE VEZE + VIDEO SAM NEŠTO ZELENO

Šalji slike (#BIF2020CelticGreen) do 9. marta u ponoć (na Instagram). Pobednici će biti poznati 12. marta, i moći će da lično pokupe nagrade na koncertu Hothouse Flowers koji će biti održan 13. marta u Bitef Art Cafe-u u 20 časova (njihova imena biće objavljana na Facebook strani Festivala i na Instagram profilu). Nagrade: 2 puta po 2 karte za celokupan program Beogradskog Irskog festivala koji će se održati od 13. do 22. marta. Taguj BIF sa @beogradskiirskivestival

2. NAJBOLJE OD BIF-a 2020.

Pošalji nam svoju najbolju fotografiju (#BIF2020Best) sa bilo kog događaja na Beogradskom Irskom Festivalu 2020 (na Instagram).
Konkurs traje do ponoći 23. marta, a pobednici će biti poznati 27. marta (njihova imena biće objavljana na Facebook strani Festivala i na Instagram profilu). Nagrada: Romantični vikend za dvoje i večera za dvoje u restoranu Smokvica u Beogradu.
Taguj BIF sa @beogradskiirskivestival

3. IZBOR ZA NAJBOLJU FOTOGRAFIJU (konkursi 1 i 2 zajedno)

Konkurs traje do ponoći 23. marta, a pobednici će biti poznati 27. marta (njihova imena biće objavljana na Facebook strani Festivala i na Instagram profilu). Nagrada: Romantični vikend za dvoje u Crnoj Gori. Karte za let Air Serbia, na relaciji Beograd-Tivat-Beograd, kao i 2 noćenja sa doručkom u luksuznom Chedi hotelu sa 5 zvezdica, koji se nalazi u zalivu Luštica.

Učesnici konkursa moraju biti stariji od 18 godina, dok BIF zadržava prava da koristi fotografije.

Publiku, osim pomenutog koncerta poznatog irskog benda Hothouse Flowers, očekuje filmski program koji će predstaviti neke od najrelevantnijih filmskih ostvarenja iz Irske, uz gostovanje čuvenog reditelja Jima Sheridana. U okviru programa Vizuelne umetnosti, čuveni strit-art umetnik James Early oslikaće mural u centru Beograda, a publika će imati priliku i da vidi i izložbu poznatog irskog fotografa Nigela Swanna. Poseban segment festivala biće posvećen čuvenom irskom piscu Samuelu Beckettu (pored filma, publiku očekuju i serija predavanja, pozorišna predstava, izložba fotografija…).

Glavni grad će se i ove godine, zahvaljujući Beogradskom Irskom Festivalu, pridružiti svetskim metropolama koje obeležavaju 17. marta irski nacionalni praznik Dan Svetog Patrika, pa će nekoliko gradskih lokacija, uključujući Most na Adi, biti osvetljeno irsko-zelenim svetlom.
 
Beogradski Irski Festival organizuje irski novinar sa srpskom adresom Jas Kaminski u saradnji i uz podršku institucija i partnera: Ambasada Republike Irske u Atini, Irish Film International, Culture Ireland, delegacija Evropske Unije, Tourism Office Belgrade, Belgrade City, CRH, Comtrade, Agri Business Partner, Everseen, Guinness, Jameson, Bekament, Air Serbia, Smokvica, HCP, The Chedi Hotel, Vinarija Raj.

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..