Februarski repertoar je spreman, a prodaja ulaznica počinje 20. januara tačno u podne! Predstava „Tre sorele“ po tekstu Stevana Koprivice u režiji Milana Karadžića biće premijerno izvedena 7. februara. Ovu predstavu koja je bila na repertoaru Zvezdara teatra od 2004. do 2011. godine obnavlja ekipa u skoro istom sastavu. Glumačku ekipu čine Dragan Petrović Pele, Milutin Mima Karadžić, Nataša Ninković, Ana Franić, Sloboda Mićalović i Aleksandar Radojičić, a novina je što će glumac Aleksandr Radojičić biti u alternaciji sa Andrijom Miloševićem koji je igrao u prvoj postavci.

Predstava je inspirisana legendom iz Boke o tri sestre koje su u jednoj kući u Prčnju provele ceo svoj život neudate, čekajući i sanjajući svog kapetana.

Ovog meseca biće obeležen jubilej predstave „Kumovi“ - 150. izvođenje koje je zakazano za 21. februar. Nastala je po tekstu i režiji Dušana Kovačevića. U ovoj komediji koja prikazuje jedno neobično prijateljstvo između čoveka i psa igraju Dragan Petrović Pele, Danica Maksimović, Branimir Brstina, Milica Mihajlović i Radoslav Milenković.

U jeku interesovanja za NIN-ovu nagradu, pogledajte predstavu „Arzamas“, koja je nedavno postavljena na scenu Zvezdara teatra u režiji Ljiljane Todorović po romanu Ivane Dimić, koji je ovenčan ovom prestižnom književnom nagradom. Glumačku ekipu predstave čine Branka Petrić, Nela Mihailović i Milan Lane Gutović.

Predstava „Pad“ po tekst Branislave Ilić i Kokana Mladenovića, koji je i reditelj, gostuje u Zvezdara teatru 20. februara. Još jedno gostovanje zakazano je za 29. februar kada će biti izvedena predstava „Beton mahala“ u produkciji pozorišne trupe „Joj, evo ih ovi“ iz Novog Pazara.

Za jednu od omiljenih predstava „Osamu-Kasabu u Njujorku“ obezbeđena su čak četiri termina. Ne propustite predstave „Feliks“, „Ljubav u Savamali“, „Bajku o pozorištu“, „Xipnozu jedne ljubavi“, „Klaustrofobičnu komediju“ i druge.

<<  Decembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Putopisi, Intervjui..