SVE SMO BLIŽI NAJVEĆEM PORODIČNOM SPEKTAKLU IKADA - DISNEY ON ICE ČAROLIJA NA LEDU, koji će biti održan u Štark Areni od 1. do 3. novembra! Avantura dostiže nove granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u novoj predstavi u šest izvođenja: u petak 1. novembra u 19 časova, u subotu 2. novembra u 11, 15 i 19 časova i u nedelju 3. novembra u 11 i 17 časova. 

Od 1. septembra imamo i specijalne pogodnosti prilikom kupovine – “Porodičnih paketa”:

- za kupovinu 4 karte ostvarujete popust od 15%

- za kupovinu 3 karte ostvarujete popust od 10%

Popust ne važi za karte u VIP parteru.

I to nije sve! Na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Shopping Centru Ušće, karte možete kupiti na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate!

Važno obaveštenje: Deca uzrasta do 2 godine, koja budu sedela odraslima u krilu, ne moraju da kupe ulaznicu za predstavu.

Iskoristite specijalne pogodnosti i po najpovoljnijim uslovima nabavite ulaznice i obradujte svoje najmlađe i najdraže. Priuštite svojoj porodici nezaboravan provod uz omiljene likove iz Diznijevog čarobnog sveta i prepustite se spektaklu koji je oduševio svet!

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja, sa moćnim polubogom Mauijem, u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Budite deo magije uz princeze Anu i Elsu i zabavnog sneška Olafa, dok pevaju zadivljujuće pesme poput “Sad je kraj” i “Na leto”. Život je mehurić kada Sebastijan i Tritonove kćeri prave pljusak dok uvode Arijel, Malu sirenu. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice “Žuto pače”. Proživite ponovo “Priču drevnu tu” kada se Bel prepusti novim avanturama, a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da “Budu njihovi gosti”.

<<  Mart 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..