Koncerti na Zidiću, nezaobilazni deo letnje ponude Beograda, ulaze u devetu sezonu! Dom omladine Beograda od 2013. na Platou Milana Mladenovića publici predstavlja nove muzičke talente i već afirmisane bendove iz zemlje i okruženja. I ove godine, svakog petka od 20h, Zidić ispred DOB-a biće mesto susreta, druženja i uživanja u dobrom zvuku. Deveta sezona Koncerata na Zidiću počinje 21. juna, na Svetski praznik muzike, nastupom popularnog domaćeg bluz-rok benda Cotton Pickers.

Scena u srcu grada, otvorena je za muzičare svih žanrova, sa posebnim osvrtom na mlade kreativce koji stvaraju autorsku muziku. Zidić je među njima posebno omiljen, jer im često pruža prvu priliku da pokažu šta sve umeju pred širokom publikom, slučajnom i namernom, svih generacija.

Deveta sezona Koncerata na Zidiću počinje 21. juna, na Svetski praznik muzike, nastupom popularnog domaćeg bluz-rok benda Cotton Pickers. Pored numera sa njihovog uspešnog prvenca “Slaughterhouse Blues”, publika će moći da čuje i nekoliko novih pesmama, koje će se naći na drugom autorskom albumu na kojem Pickersi uveliko rade.
https://youtu.be/DP6KCP_g4lY

U prvom “redovnom” terminu petkom, 25. juna od 20:00 pred publiku na Platou Milana Mladenovića izlazi jedan od koncertno najativnijih domaćih bendova: Keni nije mrtav. Ova energična gitarska trojka, koja je pank-rok muziku izmestila u neke nove okvire i van šablona ovog žanra, uoči nastupa na popularnom Zidiću najavljuje novi singl, ali i dugo očekivani debi album, koji bi trebalo da bude objavljen tokom ove godine.

Pozivamo publiku da i ove godine tokom jula i avgusta vikend započne uz sjajne bendove, neočekivana muzička otkrića i veselo druženje na Zidiću. Budite deo jedinstvenog putovanje kroz pank, metal, džez, elektroniku, hip-hop, bluz, rok, alternativu – sve ono uzbudljivo što može da pruži muzika!

www.domomladine.org

<<  Avgust 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..