Na poziv Doma omladine Beograda, Ana & The Changes nastupiće u punom sastavu u omiljenom prostoru – Velikoj sali DOB, u petak 28. maja. Biće to idealna prilika da se čuju neke potpuno nove pesme koje će imati svoju premijeru, ali i neki stari hitovi u novim aranžmanima. Ulaznice su u pretprodaji na Ticket Vision Blagajni DOB po ceni od 700 dinara. Ulaznice kupljene za koncert koji nije održan u novembru 2020. važiće za majski koncert! Ovaj koncert je još jedna potvrda posebne veze koju ova izuzetna umetnica i najpopularniji gradski kulturni centar imaju. Od početaka karijere Ana je vezana za Dom omladine Beograda i u njemu se desilo mnogo toga “prvog” u njenom scenskom putu.

Prvi “veliki” solo koncert sa bendom Ana je održala u ovim kulturnom centru, u sali Amerikana, kao što je i njen debi sa kamernim sastavom (po mnogima jedan od najboljih u njenoj karijeri) bio u Velikoj sali DOB. Često je nastupala u Domu omladine i na različitim festivalima i sarađujući sa drugim kolegama, najčešće sa bendom Stray Dogg. Zato nije čudo da je svoj “Differences Live” album sa zadovoljstvom snimila 2019. upravo u kući iz koje je “pošla u svet” kao oformljena autorka, niti što će posle “godine koju su pojeli skakavci” ovo biti Anin prvi nastup pred publikom sa bendom posle više od godinu i po dana.

Specijalna gošća na koncertu biće flautistkinja iz Novog Sada, Milena Jančurić, koja se školovala na FMU u Beogradu i na Berklee College of Music u Bostonu. Njena profesionalna biografija i spisak muzičara sa kojima je sarađivala su impresivni, a Ana i Milena su za kompilaciju “Klavirsko nebo #3” napisale i izvele pesmu “Košuta”.

Ana Ćurčin će tokom maja objaviti novi singl, pesmu za koju je kompletna autorka (tekst, muzika i aranžman) i kojom će otvoriti još jedno uzbudljivo poglavlje svoje karijere. Tokom svoje karijere objavila dva studijska albuma: “Sketches Of Belonging” (2016) i “Differences” (2019, kao Ana & The Changes), kolekciju demo snimaka “Sketches of Belonging (solo & acoustic)” (2015), album uživo “Differences Live” (2020) i kompilaciju primenjene muzike “Scene” (2020).

Dom omladine Beograda sprovodi sve mere propisane od strane nadležnih organa, u cilju suzbijanja cirkulacije koronavirusa. Nošenje zaštitne maske je obavezno na programima DOB, u prostoru postoje dezo-barijere i sredstva za dezinfekciju ruku, vodi se računa o fizičkoj distanci i maksimalnom broju posetilaca u skladu sa propisima. Molimo publiku da bude odgovorna prema sebi i drugima, te da se pridržava propisanih mera.

 Foto - Ena Jevtić i Ivona Živulj

www.domomladine.org

<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Putopisi, Intervjui..