Nastup Matadora, revolucionarnog umetnika sa blistavom reputacijom svestranosti, koji je planiran za otvaranje osme sezone Barutane, u petak 7. maja 2021. godine se odlaže za subotu 26. jun. Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 990 dinara za regularne karte i 1490 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a i Gigs Tix-a. Sve kupljene ulaznice za 7. maj u Barutani, kao i za prošlogodišnje nastupe ovog izvođača važiće i za novi datum. Ukoliko nekome novi datum (26. jun) ne odgovara, postoji mogućnost refundiranja novca. Detaljne informacije o refundaciji, mogu se dobiti putem mejlova Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kao i putem zvaničnih stranica na društvenim mrežama, u zavisnosti od toga preko kog tiketing servisa su ulaznice kupljene.

Matador je jedan od izvođača čije izvanredno tehničko umeće nikada ne pravi kompromis u pogledu kvaliteta. Rezident je ENTER žurki na kojima širom sveta nastupaju najtraženija imena elektronske muzike, ambasador Richie Hawtin-ovog PLAYDifferently MODEL 1 analognog miksera i NEVE 5088 studijskog miksera. Osvojio je DJ Awards za elektronskog live izvođača, a njegovo ime uvek se nalazi na Resident Advisor Top 20 Live Artists listi.

Tokom 2019. godine predstavio je niz uzbudljivih, novih, kreativnih projekata. Kao šef izdavačke kuće RUKUS, svoje talente je preusmerio na nekoliko poduhvata, ohrabren odličnim uspehom na turnejama i sa izdanjima. Tu godinu obeležili su i radovi u novim oblastima, kao što su downtempo i ambijentalni album 95BPM – Music to Fill the Space i bela vinil serija Cyclone. Njegov lejbl RUKUS nije bio zapostavljen, bilo je novih izdanja kako od Matadora, tako i od strane novih talenata. Njegova saradnja sa dvojcom Artbat – Apollo 11, postigla je uspeh, nakon plodne godine sličnih partnerstava, remiksovanja Stefana Bodzina i Ninetes-a.

Prošla godina bila je bogata izdanjima, te se između ostalih mogu izdvojiti: Wildside, Model 10, Bush, Desire, dok je nedavno objavio Eightball EP, za matični lejbl.

Datum zvaničnog otvaranja osme sezone Barutane biće najavljen naknadno.

<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Putopisi, Intervjui..