Kultni beogradski letnji klub Barutana otvara sedmu sezonu u petak 8. maja, uz nastup Matadora – revolucionarnog umetnika sa blistavom reputacijom svestranosti. Matadorovo izvanredno tehničko umeće nikada ne pravi kompromis u pogledu kvaliteta. Prošle godine predstavio je niz uzbudljivih, novih, kreativnih projekata. Kao šef izdavačke kuće RUKUS, Matador je svoje talente preusmerio na nekoliko poduhvata, ohrabren odličnim uspehom na turnejama i sa izdanjima. Prethodnu godinu obeležili su i radovi u novim oblastima, kao što su downtempo i ambijentalni album 95BPM – Music to Fill the Space i bela vinil serija Cyclone.

Njegov lejbl RUKUS nije bio zapostavljen, bilo je novih izdanja kako od Matadora, tako i od novih talenata.

Matadorova saradnja sa Artbatom – Apollo 11, postigla je uspeh, nakon plodne godine sličnih partnerstava, remiksovanja Stefana Bodzina i Ninetes-a.

Turneja po Južnoj Americi i po SAD-u, Amsterdam Open Air, Ultra Festival, Sonar Istanbul, Awakenings, Tomorrowland, Sonus Croatia, Output, DC-10, Stereo Montreal i još mnogo drugih gostovanja našli su se u Matadorovom rasporedu prošle godine.
Rezident je ENTER žurki na kojima širom sveta nastupaju najtraženija imena elektronske muzike, ambasador Richie Hawtin-ovog PLAYDifferently MODEL 1 analognog miksera i NEVE 5088 studijskog miksera. Osvojio je DJ Awards za elektronskog live izvođača, a njegovo ime uvek se nalazi na Resident Advisor Top 20 Live Artists listi.

Odgajan na Motown-u, napredujući ka Guns N Roses, Pink Floyd, Orbital, Kasabian, tinejdžera Matadora su inspirisali elektronski divovi Richie Hawtin, Adam Beyer i Jeff Mills. Nakon što je naučio muzički zanat, uzdigao se iz andergraunda kada ga je Hawtin uzeo pod okrilje svoje Minus ekipe.

Ulaznice su  u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 890 dinara za regularne karte i 1390 dinara za VIP.



<<  Oktobar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Putopisi, Intervjui..