Kao i svake srede, u Le Studio teatru vas 04.12. očekuje Jazz jam session na adresi Poenkareova 26 sa početkom u 21h. Le Studio teatar u saradnji sa studentima Fakulteta muzičke umetnosti u sredu 04.12.2019. organizuje događaj posvećen ljubiteljima jazz muzike. Ideja ovog okupljanja je zbližavanje i međusobno upoznavanje mladih muzičara iz Beograda i šire. Srede su u Le Studiju namenjene za Jazz jam session, jedan kvalitetan i drugačiji muzički program u kojem će publika moći redovno da uživa.

Le Studio host quintet 1ili 2, kojeg preteženo čine studenti sa jazz odseka FMU-a, otvara događaj u 21h sa setom od sat vremena u sklopu kog će izvoditi izabrane numere. Svako ko voli ovaj tip muzike pozvan je da uživa u njoj, ali i da svira sa nama, jer od 22h se nastavlja jam!

Muzičari koji su zainteresovani da podele sa nama svoj entuzijazam i ljubav prema jazz-u slobodni su da se prijave na Facebook grupu „Le Studio Jazz jam session project“ gde će dobiti sve potrebne infromacije o pravilima igre. Ukoliko ste ljubitelj jazz-a i volite da stvarate muziku u jam konceptu, potrebno je samo da ponesete dobru energiju i dođete!

Cena ulaznice za publiku iznosi 300 rsd, a ukoliko ste student uz index/knjižicu ostvarujete popust i cena karte iznosi 150 rsd. Muzičarima ide sav prihod od ulaznica. Ulaz ne plaćaju muzičari koji su se prijavili i učestvuju u Jazz jam session-u.

U Le Studio teatru, u petak 06.12.2019 od 21h,  uživo nastupa bend Ab Re.

Beogradsko pozorište „Le studio”, u petak 6. decembra ove godine, verovatno je poslednja prilika da uživo čujete bend Ab Re, a da oni pri tome, makar formalno, ponesu epitet „demo“. Nakon velike „kilometraže“ u karijeri dugoj skoro 20 godina, koncerata u inostranstvu, saradnje sa pozorištem, cirkuskim i drugim umetnicima, „Ab Re” je naravno sve – samo nije demo bend. U ovoj pomalo gorkoj pošalici ekipa iz benda se poigrava sa fenomenom formalnih odrednica ove (i ne samo ove) vrste, pozivajući publiku (uostalom kao i u svojim pesmama), da zagrebe ispod površine i obrati pažnju na suštinu stvari.

Događaj je osmišljen kao pred-promotivna aktivnost ali i proslava najavljenog izdanja. Prvi album benda pod naslovom „MORE NAPETO“ očekuje se do kraja 2019. godine. Iako insistiraju na činjenici da izdavaštvo nije osnovni smisao postojanja i rada benda, na repertoaru će biti muzika sa albuma „MORE NAPETO“ kao i brojne druge pesme iz dugogodišnjeg stvaralaštva ovog benda.

Kao i obično kada „Ab Re” nastupa najbolje je ništa ne očekivati (čitaj: biti spreman na sve), a u ovoj po mnogo čemu posebnoj, slavljeničkoj prilici, pripremljena su i posebna iznenađenja.

Ulaz 200 dinara.

<<  Mart 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..