Predstavljamo Vam program Knap Club-a za 31. oktobar 1. i 2. novembar. Članovi Coucou Abel ansambla su Pavle Popov, Srđan Popov, Marko Ignjatović i Feđa Tom Frenklin. Svako sa svojim senzibilitetom, doživljajem muzike, idejama i snovima. Njihova muzika je strasna i topla, raspričana i filmska - ali ne samo kao što bi većina na prvu loptu rekla - filmska na način Džarmuša ili Tarantina, već podjednako Sorentinovska ili bliska onome kako muziku koristi Vong Kar Vaj. Coucou Abel nastupa 31.10. od 22h .

Coucou Abel u svojim pesmama kombinuje karakteristike brojnih i naizgled nespojivih žanrova, ali taj "crossover" je potpuno u funkciji priče koju žele da ispričaju i osećanja koje žele da izazovu. Sve i dalje zvuči prepoznatljivo, ali opet novo i sveže. Ili da stavimo stvari u pravu perspektivu: zamislite da sedite u kafani u danu u kojem se (opet) čeka "kraj sveta" i naručujete piće i onda primetite džuboks u uglu. Prosto znate da tamo mora da se nalazi i "Kavana blues". To je ta pesma, saundtrek za kraj sveta, muzika od koje sve počinje i kojom se sve završava.

U petak, 1. novembra, u 22h je STUTTGART ONLINE, prvaci beogradske garaže, grupa Stuttgart Online nastupiće po prvi put u novootvorenom Klubu Knap u petak, 1. novembra. Popularni Štutgarti su nedavno objavili novi singl "Ako se ikada zapitaš", a nastup u Knapu će biti promocija istog. Inače, grupa postoji od 2006. godine, izdali su 3 albuma: Radost svakom domaćinstvu, Prava stvar i Štutgart na vezi. Njihovi singlovi i spotovi zauzimali su prva mesta svih relevantnih domaćih i regionalnih top lista. Trojac u sastavu Bojan Slačala, Marko Barišić i Demir Ahmetović euforično najavljuju ovaj koncert: "Drago nam je što ćemo nastupiti u Knapu po prvi put. Prašićemo 2 sata najveće hitove grupe i mislimo da će ovo biti poslastica za sve ljubitelje prljavog garažnog rokenrola. Dragi prijatelji, dobrodošli!" - ističu članovi grupe Marko, Demir i Bojan.

U subotu 02.11. nastupa "Bullet For a Badman" koji ovim koncertom promoviše svoj novi album "Busola", te ćete imati priliku da čujete uživo kompozicije sa EP-ja "Mediterranean Leaves" koji je izdat 2018. godine za "Ammonite Records". "Bullet For a Badman" izvodi instrumentalne kompozicije bazirane na, funk, afro i jazz ritmovima, kombinujući ih sa gitarskim zvukom i melodičnim duvačkim temama. Grupa je napravila temelјe pod prvobitnim nazivom "Metak Za Zlikovca" i u tom izdanju objavila dva albuma: "Live at Underground Studio" i "Lagos Express", a posle male pauze i promene nekoliko članova, nastavlјa sa novim kreativnim ostvarenjima pod novim imenom.  

<<  Decembar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..