Olga Korol, dama koja donosi hipnotički zvuk ukrajinskog andergraunda, vraća se u petak 1. novembra, za di-džej pult kluba DOT. U višečasovnoj vožnji kroz minimal tehno, pridružiće joj se Saša, koji nam stiže pravo iz Berlina. Ograničen broj ulaznica za gostovanje Olge Korol je u prodaji po specijalnoj ceni od 400 dinara, putem Cooltix platforme. Olga Korol rođena je u Ukrajini, a trenutno živi u Berlinu. Muziku je počela da istražuje ranih 2000-ih godina u Odesi, gde ju je odvela njena urođena muzička znatiželja – od lokalne garage i trip hop scene, do elektronske muzike.

Narednih godina posvetila se razvijanju svoj muzičkog ukus i zvuka, puštajući u svim većim klubovima i festivalima u Ukrajini, uključujući i čuveni Kazantip festival. Kada se preselila u Moskvu, u kojoj se elektronska scena sa jedinstvenim pečatom istočnoevropske muzičke kulture tek formirala, nastupavši u legendarnom klubu ARMA17, Olga je iskusila di-džejing na jednom višem nivou. Tada je odlučila da pokrene sopstvenu produkciju i usledila je saradnja sa Denisom Korablevim i Panom Sanchom i osnovanje izdavačke kuće Body Parts Records. Olga i njene kolege iz studija čine ODY Arts kolektiv u sklopu kog zajedno nastupaju. Pored di-džejinga, Olga je fokusirana na sopstvenu produkciju, upravlja Body Parts lejblom i klupskim projektom Meduza.

Di-džej Saša rođen je u Minhenu, ali se zbog posla preselio u epicentar elektronske andergraund muzike – Berlin. Rezident je čuvenog Minimal Bar-a, kao i kluba Promenaden Eck u kojem organizuje svoje Amuse žurke. Jedan je od članova berlinskog lejbla Sleep is Commercial. Poznat je po svom mikro haus i minimal zvuku, a na njegov stil uticala je muzika izvođača sa etikete čiji je član, kao i producenta Andrea Ferlin. Saša ima brojne nastupe po Evropi, Indiji, a čest je gost beogradskih najpoznatijih klubova.

Dan ranije, u četvrtak 31. oktobra obeležićemo ovogodišnju Noć veštica, uz tradicionalni Creepy Dance serijal i obavezne Halloween maske, kao i nezaobilazni trostruki b2b set i sjajnu muziku Maje Jome, Marka Vukovića i Bokee-ja. Te večeri, svako ko dođe maskiran, moći će besplatno da uđe u klub, dok je za one bez maske cena ulaza 300 din. Let’s get creepy!

I ove subote očekuje nas Cherry On Top žurka, koja donosi dobre stare hitove r’n’b i hip hop zvuka ali i najsvežije numere ovog žanra. Svojim istančanim ukusom i ovog vikenda, muziku biraju DJ Ike i Lea Davogić, sada već dobro poznata lica ovog popularnog serijala, koji će vas svojom muzičkom selekcijom navesti da se njišete uz nezaboravne hitove ovog muzičkog opusa.

<<  Decembar 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Putopisi, Intervjui..