Eros Ramazzoti započeo je treći deo velike „Vita Ce N'è “ turneje u okviru koje dolazi i u Beograd. Emotivni, ali i moderni, plesni spektakl zakazan je za 24.septembar u Štark Areni, a sedeća mesta za ovaj koncert će uskoro biti rasprodata. Eros dolazi da osvoji Beograd, ali smo sigurni i da će i beogradska publika ponovo osvojiti srce i dušu ove velike zvezde koja se raduje ponovnom dolasku i ovu zemlju pamti po najboljem:“Nosim prelepe uspomene sa svojih prethodnih koncerata u Srbiji. Uzbuđen sam i spreman da vašoj publici pružim jedinstveno veče dobre muzike i uživanja.“ Da je uzbuđen i Beograd, govori i interesovanje za ovaj koncert - sedeća mesta za su skoro rasprodata, ali bilo bi dobro da što pre dođete i do svojih ulaznica za stajanje, jer, ako to ne učinite, nećete imati priliku da učestvujete u odličnoj koncertnoj žurki i plešete sa jednom od najvećih zvezda današnjice! 

Kada je u pitanju italijanska popularna muzika, Eros Ramazzotti je sigurno najveća zvezda koju je izrodila ova zemlja. Na turneji koja je u toku, dokazuje da je i u celom svetu u samom vrhu! “Vita Ce N’è” turneja kojom promoviše svoje najnovije studijsko izdanje, započeta je u februaru. Ovaj italijanski šarmer će tim povodom otputovati u više od 30 zemalja na pet kontinenata i otpevaće preko 90 koncerata. Ali nisu samo brojke ono što ovu turneju razlikuje od ostalih koje je Eros priređivao svojim fanovima, kompletan spektakl koji je spremio za ovu i sledeću godinu govori u prilog činjenici da može da parira najvećim svetskim zvezdama i njihovim turnejama!

Izveštaji sa svih već održanih koncerata u okviru “Vita Ce N’è” turneje govore dovoljno. Počevši od vizuelnog identiteta turneje koji je do detalja osmišljen i odlično uklopljen u atmosferu, preko odličnog ozvučenja i savršeno odabranih muzičara iz Italije i Amerike koji upotpunjavaju zvuk na najbolji mogući način, sve do dobro osmišljene set liste, modernih aranžmana pesama sa novog ali i i ranijih albuma, i energije ovog neverovatnog izvođača koji uvek uspe da podigne publiku na noge... sve je na ovoj turneji vredno pomena. Najveće arene Evrope već su doživele neverovatnu atmosferu koju su im Eros i njegov tim priredili, a sada to zadovoljstvo imaju i posetioci festivala koji su odabrani za ovo leto u okviru trećeg dela turneje koji je nedavno započet. I svi koji su imali tu sreću da njegovim nastupima prisustvuju, pamtiće to iskustvo kao jedno od najlepših koje su doživeli. Ne samo zbog tananih emocija u njegovim pesmama koje je on uvek tako dobro umeo da prenese kroz svoju muziku, već i zbog energije i ritmova koji vas tako lako ponesu, da se njegovi koncerti lako pretvore u jednu veliku plesnu žurku! Ovaj veliki šmeker i izuzetno harizmatičan čovek pritom ne dozvoljava da velike bine i profesionalno osmišljeni nastupi utiču na njegov odnos sa onima koji ga najviše vole – njegova komunikacija sa publikom je savršena, iskrena, a neretko ga i ponese toliko da i siđe „među ljude“ i peva, u tim prvim redovima, zajedno sa njima.

Bilo da jedva čekate da uživo čujete neki od starih, velikih hitova kakvi su „Se bastase una canzone“, Un altra te“, „Fuoco nel fuoco“, „Cose de la vita“, ili ste već ozbiljno zavrteli u svojim plejerima „Vita Ce N’è”, „Per le strade una canzone“ ili bilo koju od pesama sa najnovijeg izdanja, koncert u Areni će vas oduševiti. Bilo da jedva čekate da vas Eros emotivno razgali svojim predivnim pesmama uz koje ćete se njihati, smešiti ili plakati ili se spremate da se dobro provedete na dobroj „koncertnoj žurki“, bićete zadovoljni. Jer, Eros Ramazzotti odlično razume one koji ga vole i, sada je to već jasno, ume da priredi odličan koncert!

Erosa Ramazzottija gledamo u Beogradu, u Štark Areni, 24.septembra. Ulaznice za ovaj koncert u prodaji su putem Ticketvision-a i online na www.tickets.rs.

Photo by: Julian Hargreaves

 

<<  Januar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Putopisi, Intervjui..