Maratonski No Sleep Festival koji će tokom besanog vikenda, počev od petka popodne 8, pa sve do duboko u nedelju 10. novembra, u Beogradu okupiti hiljade ljudi iz preko 30 zemalja sveta, upravo je dobio nova pojačanja! Nizu fantastičnih imena među kojima su Amelie Lens, Bicep, Mind Against, Kobosil, Anastasia Kristensen i brojni drugi, pridružiće se i najtraženija mlada zvezda berlinske techno scene, VTSS, kao i popularna zvezda vodeće DJ ekipe Burning Man festivala i izdavačke kuće "All Day I Dream", YokoO.

Prvog jutra na glavnom densfloru kluba Drugstore nastupiće i Human Rias, rezident kultnog minhenskog kluba MMA, sa kojim će DJ pult deliti i regionalni techno producenti sa zavidnom internacionalnom karijerom Lag i Forest People, a već sutradan u isto vreme i na istom mestu uz perjanicu ADID ekipe vrteće i vedete beogradskog progressive zvuka, Bokee i Popi Divine. Uskoro stižu i prve ulaznice za pojedinačne događaje poput ovih žurki u Drugstoru, ali i u Glavnom Hangaru u Luci Beograd, i to po prvim i najboljim cenama samo za najbrže u četvrtak 10.10. tačno u 10h.

The official No Sleep Festival afterparties at Drugstore: ovde

Fantastični setovi već su najavljeni za petak, 8. novembra na glavnoj festivalskoj lokaciji u Glavnom Hangaru u Luci Beograd, te će prestonica ugostiti imena među kojima su Amelie Lens, Kobosil, Joyhauser i mnogi drugi čija će imena uskoro biti poznata javnosti. Prikladnu završnicu ovog spektakularnog programa prirediće VTSS u subotu ujutro na zvaničnom afteru u Drugstoru. Ova umetnica poljskog porekla polako zauzima poziciju vodećeg izvođača novog berlinskog talasa, a sirovim pristupom techno, acid, EBM, pa čak i hardcore žanrovima osvaja publiku širom sveta, kako svojim setovima, tako i izdavanjem materijala za etikete Skin i Haven i doprinosu njujorškom kolektivu Discwoman. Slavu je stekla kao rezident kultnih Brutaż događaja u Varšavi, i u svom matičnom klubu Jasna1, dok danas redovno nastupa u klubovima kao što su berlinski Berghain, amsterdamski De School, madridski Mondo i londonski fabric.

Upravo ova, jedna od vodećih svetskih institucija elektronske muzike, na svega par odabranih svetskih lokacija među kojima se našao i Beograd, ove godine obeležava 20 godina besprekornog rada. Program velike proslave londonskog kluba fabric na No Sleep Festivalu 9. novembra predvode DJ tandemi Bicep i Mind Against, danska zvezda Anastasia Kristensen, kao i rezidenti kluba Terry Francis i Anna Wall. Snažne emocije iz Glavnog Hangara u Luci Beograd biće prenesene i na zvanični afterparty drugog festivalskog dana, jer u kultni Drugstore sa svojim blendom francuske zavodljivosti i australijske neposrednosti stiže YokoO. Nakon što je guru "All Day I Dream" ekipe Lee Burridge prošle godine nastupio na No Sleep Festivalu, a potom na No Sleep binu Exita doveo i celu svoju ekipu, i ove godine Beograd je nezaobilazan za ADID porodicu čiji će zvuk u trosatnom setu predstaviti producent čiji je album "Nothing Can Compare" već obeležio godinu na izmaku.

No Sleep Festival 2018 - The Official Aftermovie: ovde

Za ovogodišnji No Sleep Festival vlada ogromno interesovanje, te će Beograd 8. i 9. novembra ugostiti izuzetno veliki broj fanova elektronske muzike iz preko 30 zemalja sveta. Samo u preliminarnoj prodaji otišlo je gotovo tri puta više ulaznica nego prošle godine, a ograničeni kapacitet kolosalnog Glavnog Hangara u Luci Beograd, već je dostigao prvu trećinu i ovim tempom ide ka rasprodaji pre festivala. Cene ulaznica u prvoj i najpovoljnijoj redovnoj seriji su 2.290 dinara za standardnu festivalsku i 3.990 dinara za VIP narukvicu, a mogu se pronaći na sajtu Nosleepfestival.com i na svim prodajnim mestima u mreži Gigstix.com.

Muzička platforma No Sleep koju je EXIT kreirao uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, već četvrtu godinu zaredom okuplja neke od vodećih aktera i brendova svetske elektronske i klupske scene, a No Sleep događaji održani su u nekim od najvećih metropola kao što su Njujork, London, Moskva, Sao Paulo, Barselona, Rim i drugi. I ove godine, No Sleep se vraća u Beograd, i to u svom festivalskom formatu od 48 sati programa na nekoliko različitih lokacija, gde će pored spektakularnih događaja u Luci Beograd, biti održane i razne dnevne žurke, ali i No Sleep konferencija na kojoj su i prošle godine govorile neke od vodećih zvezda festivala.

<<  April 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Putopisi, Intervjui..