Finalisti "Rokerijade 2019", koji će  30. avgusta 2019. godine, na trgu u Petrovcu na Mlavi imati priliku da se predstave publici na velikoj bini su: CARDINAL POINT - Vranje,  F.Y.N - Novi Sad, EASTOCK - Užice, LISILO - Beograd, ZBEDEM - Čačak, DANAS NIŠTA KREATIVNO - Čačak (pobednik online glasanja). "Čestitamo svim finalistima. Bilo je teško odabrati samo pet finalista, svi su bendovi dobri. Scena postoji, mladi imaju šta da kažu. Rokerijada će nastaviti da pruža podršku mladima, kroz svoje projekte. Zahvaljujemo se svim prijavljenim bendovima, na interesovanju da nastupe na našem festivalu." izjavio je Marko Veljković predsednik O.O. Rokerijade.

Najbolji bend očekuju vredne nagrade:

Snimanje tri pesme u Mr. Sound studiju, snimanje video spota - Mravac produkcija, izdavanje singla - Lampshade media, revijalni nastup na Rokerijadi 2020... a tu su i nagrade za istaknute izvodjače.

"Rokerijada je muzički festival koji je svu pažnju usmerio na mlade bendove, pa je finalistima obezbedjen smeštaj za dva noćenja, pet obroka, žurka dobrodošlice, profil na sajtu festivala, pokriveni putni troškovi... baš se trudimo i bendovi to primećuju.

Na kraju, tu su i nagrade koje su specifičene i nadam se da ćemo za deset godina izbaciti kompilaciju svih pobednika, sa zvaničnim izdanjima koje im obezbedjujemo." - rekao je Milan Jenić jedan od organizatora.

<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
2122
    

Putopisi, Intervjui..