Ovogodišnji će Star Film Fest svojim prisustvom začiniti i mlada riječka kantautorica Stephany Stefan uz svoj bend. Osebujna je to umjetnica kojoj je proces stvaranja vizualnog umjetničkog djela itekako blizak. Upravo zato će njezin nastup na otvorenoj pozornici pod zvjezdanim nebom savršeno popratiti filmski program koji smo pomno odabrali za vas. Stephany Stefan je multidisciplinarna umjetnica koja na svojim nastupima kombinira plesne i cirkuske vještine uz  projekcije svojih autorskih fotografija. Ne čudi stoga što je i sama upoznata s kompleksnosti vizualnog. Sve svoje vizuale Stephany Stefan, predvodnica banda, kreira sama, a njezino je gostovanje na Star Film Festu s razlogom dugo iščekivano.

Ovaj će nastup svakako reflektirati sinesteziju vizualnog i auditivnog - filma i glazbe, fotografije i zvuka.  Baš zato vas pozivamo da posvjedočite performansu ove umjetnice koja će na našu pozornicu stati s bendom kojeg čine Goran Pleić, Vedran Mijić, Dorian Cuculić i Maja Bolić.

Nakon prvotno izdanog EP-a „Clouds“ Stephany Stefan će na koncertu predstaviti i pjesme sa svog albuma prvijenca „Iridescent“. Tako dobre muzike, plesa i pokreta upotpunjenih kvalitetnim vizualnim sadržajem neće nedostajati.

Gostovanje Stephany Stefan na Star Film Festu jedno je od mnogih, ali zato ne i manje važno. Nastup je to koji se definitivno ne propušta. Nakon ReArt Festivala, Velvet Festivala, Koomšilook Festivala te poznatog INmusic festivala Stephany Stefan osvjetlat će i pozornicu našeg festivala pod zvijezdama. Njihovo predstavljanje novog albuma „Iridescent“ u dvorani Filodrammatice u Rijeci bilo je potpuno rasprodano  a velikom se odazivu veselimo i na našoj pozornici Star Film Festa. Svi zainteresirani imat će priliku uživati u najnovijim pjesmama, dugo u zvjezdanu noć uz besplatan ulaz.

Vidimo se i slušamo dobru glazbu 29. kolovoza na dan otvorenja Star Film Festa u Starom gardu u 21:45h u Sisku. Pozivamo sve ljubitelji dobre zabave te kvalitetnog filma i muzike, ulaz na koncert je besplatan.


 

 

 

<<  Maj 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..