Pripreme za šesto izdanje Sea Dance festivala ulaze u završnu fazu i upravo zato je i vreme da se utvrdi gradivo i priseti se planetarnih hitova koji stižu na jednu od najlepših plaža Jadrana od 30. avgusta do 1. septembra, a koji zajedno broje neverovatnih 20 milijardi pregleda na online video servisima! Desetine i desetine najslušanijih hitova današnjice, u tirkiznu uvalu plaže Buljarica u Budvi, donose njihovi autori koje predvodi najveći svetski producent 21. veka David Guetta, gospodar slušanosti Robin Schulz, francuska klupska senzacija Ofenbach i britanski hitmejkeri Disciples.

Nadaleko čuvena mts Dance Arena, najspektakularnija bina EXIT festivala, koja važi za jednu od najcenjenijih elektronskih bina na svetu, ovog leta na plažu Buljarica dovodi svoja udarna imena, revolucionare globalne techno scene Sven Vatha i Richija Hawtina, čiji rad danas prate desetine miliona fanova širom sveta! Najboljem provodu pored mora svedočiće i cela plejada vodećih regionalnih izvođača koju predvode jedan od najznačajnijih muzičara sa prostora nekadašnje Jugoslavije, Darko Rundek i njegov sastav "Ekipa", balkanska trap diva Senidah, kao i udarne zvezde prve balkanske hip-hop izdavačke kuće Bassivity Fox, Surreal, Kuku$ i drugi. Impresivna imena ovogodišnjeg festivala i njihovi potpisi ispod numera koje vladaju svetskim top listama i slove za himne generacija još jednom potvrđuju bogatstvo žanrova po kome je prepoznat Sea Dance festival. Publika iz preko 30 svetskih zemalja biće deo muzičkog kolaža koji čine večne numere i one koje diktiraju nove trendove! Pogledajte ko će sve da nastupi na plaži Buljarica, šerujte ovaj video na svoj Facebook profil uz hashtag #SeaDance najkasnije do 5. avgusta i automatski možete da osvojite ulaznice i druge vredne nagrade.

Sea Dance Festival 2019 | THE GREATEST HITS: ovde

Francuskom superstaru koji je najzaslužniji za revoluciju muzičke industrije sa početka ove decenije, Davidu Guetti astronomske brojke nisu strane. U karijeri je prodao preko 50 miliona albuma, a njegovi hitovi, među kojima su "Instagram", "Stay", "The World Is Mine", "Titanium", "Who’s That Chick", "Hey Mama", "2U", "When Love Takes Over", upisali su preko neverovatnih 11 milijardi YouTube pregleda! Da se ovaj muzički genije ne zaustavlja, potvrdio je megahitom "Say My Name" koji je izdao krajem prošle godine, a koji već ima preko 520 miliona pregleda!

Hitove za najveće svetske festivale donosi i vodeći nemački DJ i producent Robin Schulz. Remiks numere "Waves", koji mu je doneo svetsku slavu, preko megahitova "Prayer in C", "OK", "Sugar" i "Sun Goes Down", do novih singlova "Spechless" i "All this Love" garancija su da će Buljarica 31. avgusta biti epicentar najboljeg provoda u ovom delu sveta. Tu činjenicu dodatno potkrepljuje duo Ofenbach sa multi-platinastim singlom "Be Mine", ali i zaraznim numerama "Katchi", "Around the Fire", "You Don’t Know Me" i najnovijim hitom "Rock It"! Hit koji je obeležio deceniju na izmaku, "How Deep Is Your Love", stiže u paketu sa njegovim autorima, fantastičnim trijom Disciples, čijoj su slavi kumovale i letnje house himne koje svi rado pevuše, "On My Mind" i "Jealousy".

Čini se da će se najviše i najduže plesati uz postavku Exitove kolosalne mts Dance Arene koja će se transformisati u morsko izdanje uz najtraženije izvođače današnje elektronske scene među kojima su Sven Vath i Richie Hawtin koji donose vanvremenske trake poput "Dein Schweiss", "Accident In Paradise", "L'Esperanza", "Springlove", "Face It", odnosno "Spastik", "Acid Probe", "006", "Call It What You Want". Uzbuđenje raste i kada je u pitanju ovogodišnja postava čuvene No Sleep bine na čijem je čelu famozni nemački producent Recondite sa bogatim muzičkim opusom koji ga čini jednim od najtraženijih izvođača na svetskoj sceni. Pojačanje mu stiže u vidu moćnih setova hedlajnera vodećih festivala Helene Hauff, multitalentovane holandske zvezde Eelke Kleijna i doajena regionalne scene koji grabe svetsku slavu Tijane T i Marka Nastića.

I ostatak regionalnih i lokalnih izvođača pobrinuće se za vrhunsku atmosferu, a u najjači program do sada upisali su se veliki Darko Rundek sa svojom Ekipom, balkanska trap diva Senidah, te najtraženiji reperi regiona Surreal, Fox, Kuku$, Hazze, Bekfleš i brojni drugi koji će nastupiti na skrivenom biseru jadranske obale. Žurku na Jadranu i ove godine priprema TDI stage. Ova bina na jednom mestu okupiće najzanimljivije lokalne i regionalne DJ zvezde među kojima su Mark Funk, Danny Cruz, Oysha, Mirko & Meex, Divolly & Markward, Wreckage, Leo Fragogiannis, Rosske, Mario Eddie, Mr Mips i Davor Billyc.

Komplet ulaznica za Sea Dance za samo 3.590 dinara!

Ogromno interesovanje iz celog sveta vlada za ovogodišnje izdanje najvećeg crnogorskog festivala. Paket ulaznica za sva tri festivalska dana košta 3.590 dinara, što predstavlja uštedu od 40% u odnosu na finalnu cenu. U prodaji su i jednodnevne ulaznice koje za prvi i drugi dan iznose svaka po 1.790 dinara, dok je cena za treći dan 2.190 dinara. Ulaznice su dostupne na zvaničnom sajtu Sea Dance festivala, a na sajtu zvanične turističke agencije, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne druge opcije za smeštaj i prevoz.

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Putopisi, Intervjui..