Prošle godine na obali Crnog mora rođena je nova evropska festivalska zvezda, Echowaves festival u Anakiji u Gruziji. Ovaj događaj realizovan je uz podršku svetski čuvenog EXIT festivala, trostrukog dobitnika nagrade za najbolji evropski festival, koji je svoju porodicu festivala nakon Srbije, Crne Gore, Rumunije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine proširio van regiona Balkana na samu granicu Evrope i Azije! Ovaj put, impresivna destinacija koja predstavlja istinski biser netaknute prirode obale Crnog mora ugostiće neke od najvećih svetskih elektronskih imena, među kojima su već objavljeni Nina Kraviz, Ben Klock, Claptone, Rødhåd, Adriatique, DJ Tennis, KiNK live, Dax J, Red Axes, HVOB live/clubset, Giorgia Angiuli live i mnogi drugi!

Među najavljenim imenima nalazi se i poznata beogradska producentkinja i DJ Tijana T koja već ima zavidnu svetsku karijeru! Od 22. do 25. avgusta ovaj muzički elektronski doživljaj za sva čula još jednom će poželeti dobrodošlicu desetinama hiljada posetilaca žednih vrhunskog provoda!

Echowaves 2018 Aftermovie: ovde

Već od svog premijernog izdanja prošle godine novi festival elektronske muzike Echowaves obećavao je da dostigne lestvicu drugih Exitovih morskih festivala – umaškog Sea Star festivala i Sea Dance festivala u Budvi. Sa nastupima vodećih imena elektronske scene, vrhunskom produkcijom, atraktivnom lokacijom i više od 40.000 gostiju iz više od 50 zemalja, koji su tokom četiri dana i noći prošli kroz festivalske kapije, gruzijski festival našao se u užem izboru za Najbolji novi festival 2018. godine, i to godinu dana nakon što je EXIT ponovo odneo titulu Najboljeg velikog evropskog festivala! Bajkovita destinacija na obali mora ugostila je tada neke od najtraženijih izvođača i miljenika Exita među kojima su bili Solomun, Die Antwoord, Ben Klock b2b Marcel Dettmann, Tricky, DJ Tennis, Antigone, Francois X, Bjarki, Function, Moscoman, Moritz Von Oswald i mnogi drugi.

Gruzija je zemlja koja poseduje hiljadugodišnju istoriju, tradiciju i nesvakidašnju mešavinu različitih kultura, a Echowaves festival je na dobrom putu da postane jedan od njenih turističkih aduta, te da doprinese imidžu ove zemlje koju su turisti počeli da otkrivaju u sve većem broju. Proslavljajući ples, muziku i život, Echowaves poziva muzičke ljubitelje da dožive nezaboravno iskustvo na obali odmarališta Anaklija i da stvore letnje uspomene uz vodeće vedete elektronske scene, magične zalaske sunca, dugačke plaže i aktraktivno Crno more. Pored muzičkog sadržaja, festival nudi raznoliki dodatni sadržaj, poput sportskih aktivnosti, radionica preko dana, spiritualne oaze, kao i razne pozorišne, kulturne, edukativne i društvene događaje. Posetioce Anaklije ove godine u drugom izdanju Echowaves festivala očekuje impresivan program uz neke od najtraženijih zvezda techno scene na još većem broju bina i muzičkih zona, kao i nezapamćen provod u brzo rastućoj turističkoj destinaciji koja je direktnim letovima povezana sa više od 20 zemalja!

<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Putopisi, Intervjui..