Fresh Island Festival upravo je objavio novog headlinera i jedno od najjačih imena ovogodišnjeg festivala ali i svjetske glazbene scene. On je tridesetogodišnji reper iz Kalifornije poznat pod umjetničkim imenom Tyga i  vlasnik je zaraznih hitova ‘Taste’, ‘Dip’ i ‘Girls Have Fun’ koje ćete ove godine čuti uživo na Pagu! Svoj mega celebrity status stekao je i vezom s Kylie Jenner, najmlađom članicom obitelji Kardashian te najmlađom milijarderkom na svijetu prema Forbesu. Zvjezdanom hip hop lineu-pu osmog izdanja Fresh Island Festivala kojeg čine Lil Uzi Vert, Tory Lanez, Gunna, Yxng Bane, B Young, Afro B, Hardy Caprio i Not3s, upravo se pridružio i zlatni dečko kalifornijske rap scene - Tyga!

Tyga je trenutno definitivno na vrhuncu svoje karijere što potvrđuje mega uspjeh njegovog prošlogodišnjeg hita ‘Taste’, kao i singlova ‘Swish’, ‘Kream’, ‘Dip’ i ‘Girls Have Fun’, te aktualnog singla ‘Light it up’ s Marshmello-om i Chris Brownom.  Ipak, najveću pozornost javnosti Tyga je privukao svojom ljubavnom vezom s najmlađom članicom klana popularnih sestri Kardashian, reality zvijezdom, poduzetnicom i danas najmlađom milijarderkom na svijetu - Kylie Jenner.

Tisuće ljubitelja hip hop kulture iz svih dijelova svijeta, kao i rap, trap, grime, r’n’b i afrobeats glazbe spremni su za najbolji ljetni provod od 13. do 19. srpnja jer znaju da se cjelotjedna zabava na Fresh Island Festivalu ne propušta. Glavni festivalski program odvija se od 15. do 17. srpnja, a za one željne cjelotjedne ljetne hip-hop zabave na prekrasnom otoku Pagu, tu su pre partyji 13. i 14. srpnja, kao i after partyji 18. i 19. srpnja. Osmo izdanje festivala, osim vrhunskog line-upa i cjelonoćnih tuluma do jutarnjih sati, posjetiteljima nudi ljetni bijeg na rajskoj destinaciji otoka Paga, te uživanje u lokalnim gastro delicijama, brunch tulumima na plaži, party brodovima i pool partyjima, vodenim sportovima i opuštanju na plažama najljepše jadranske obale.

Za domaće fanove Fresh Islanda, organizatori su omugućili nešto povoljnije festivalske ulaznice po cijeni od 458 kn za sva tri festivalska dana, kao i jednodnevnu festivalsku ulaznicu za nastup Tyge 15.07. po cijeni od 199kn. Oni koji će posjetiti RNB Confusion party 25. svibnja u MSU moći će samo taj dan svoju festivalsku ulaznicu za sva tri dana kupiti po najpovoljnijoj cijeni od 300kn.

Sve dodatne informacije pronađite na stranici festivala - www.fresh-island.org
Cijenili bi objavu u Vašem mediju.

<<  Jun 2019  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Putopisi, Intervjui..