Zagrebački open-air festival craft piva i muzike Zmajevo doživjet će svoje drugo izdanje u subotu, 29. juna, na lokaciji Zmajske pivovare. Uz slobodan ulaz, pivsku ponudu činit će domaće i inozemne craft pivovare, a program će upotpuniti nastupi bendova, vođene ture po pivovari, pivske igre i ostale zanimacije. Prošlogodišnji festivalski debi okupio je više od 1500 ljudi u „zmajevom gnijezdu“, savršenoj gradskoj ljetnoj oazi, a još bolji tulum na otvorenom očekuje se ove godine. Pivsko druženje počet će u 15h kada prve točionike u pogon stavljaju domaće i strane craft pivovare. Po prvi put u Hrvatsku stiže Cervesa Montseny iz Barcelone s kojom su domaćini skuhali kolaboracijsko pivo, a vraća se i jedna inozemna pivovara koja je oduševila na prošlogodišnjem Zmajevu.

Za popratnu gastronomsku ponudu pobrinut će se pizzeria Chello, BBQ Hot Yard i Apululu. U popodnevnim satima bit će organizirane radionice za djecu, vođene ture po pivovari i pivske igre, a ljetnu zanimaciju obogatit će NOSS Sneaker Store i Polyboy barbershop kutak uz zvučnu kulisu DJ Olivera.
Zmajevo Aftermovie 2018.

Večernje nastupe označit će povijesni moment za domaću punk rock scenu - po prvi put pozornicu će dijeliti dva legendarna benda, osječki Debeli Precjednik i zagrebački Šank, ljubiteljima piva poznat i po istoimenoj pivskoj suradnji sa Zmajskom. Glazbeni lineup podebljava rap kolektiv Dregermajster Crew, a svoj dolazak su potvrdile i novosadske rokerice Tri kapljice.

Kompletan pivski lineup brojat će više od 25 vrsti piva, a u narednim tjednima bit će otkrivene sve gostujuće pivovare. Zmajevo organziraju Zmajska pivovara i Dostava Zvuka, a ulaz je slobodan.

<<  Avgust 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Putopisi, Intervjui..