Bajaga, jedan od najvažnijih regionalnih rock autora, sa svojim Instruktorima u subotu 25. maja pojačaće program trećeg Sea Star festivala u kristalno plavoj istarskoj laguni Stella Maris! Nakon što je prošle godine oduševio preko 30.000 fanova na glavnoj bini Exita, u Umag stiže uz bezbroj hitova iz 35 godina bespekorne karijere uz koje su odrastale brojne generacije širom regiona. Biće to ujedno i prvi put da Bajaga i Hladno pivo dele scenu nakon deset godina i prošlogodišnje velike lekcije iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštovanja u najboljem komšijskom maniru.

Bajaga je ovim uvršten u moćan program morskog festivala koji predvode najveća hip-hop grupa u istoriji Wu-Tang Clan, vodeći techno izvođači današnjice Sven Vath i Nina Kraviz, nadolazeća zvezda Ilario Alicante, britanska trap-jazz umetnica IAMDDB, najpoznatija hrvatska punk rock grupa Hladno pivo, superpopularni Mahmut Orhan i jaka imena kao što su Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock i mnogi drugi!

Uz Bajagu i Instruktore svoj je nastup na trećem izdanju umaškog festivala potvrdio i možda najbolji istarski pop rock bend Nola, koji ove godine obeležava 25 godina rada. Udarnoj elektronskoj postavi pridružiće se i beogradski tehno doajen svetskog glasa Marko Nastić i famozna DJ-ka Lady Lee, dok će zagrevanje za rap bogove Wu-Tang Clan da pripremi regionalni hip hop majstor Phat Phillie iz Blackouta. S objavljenim kompletnim postavama bina Exotic Laguna i Silent Octopus, poznata je većina muzičkog programa Sea Star festivala, a od sutra stižu i jednodnevne ulaznice po poklon ceni sa 35% popusta, od svega 2.700 dinara!
 
Bajaga i Instruktori, regionalni rock heroji sa preko 30 godina fantastične karijere usijaće već uzavrelu atmosferu u prelepoj laguni Stella Maris. Ova rokenrol ikona poslednjih sezona iznova je doživela ogroman uzlet u celom regionu masovno posećenim nastupima na glavnoj bini Exita i u poznatoj zagrebačkoj Areni, a u Umag donosi večne hitove poput „S druge strane jastuka“, „Tišina“, „Verujem ne verujem“, „Život je nekad siv nekad žut“, „Plavi safir“, „Godine prolaze“, „Kad hodaš“ i mnoge mnoge druge. Najpopularniji istarski pop rock bend Nola, koji je nedavno proslavio prvih 25 godina muzičkog stvaralaštva, popeće se na festivalsku binu uz svoje najvažnije radove „Dio tebe“ i „Iznad oblaka“, za koju su osvojili i hrvatskog Gremija – nagradu Porin u kategoriji „pesma godine”. Sjajnom elektronskom programu Sea Star festivala pridružuje se povratnik na istarski festival Marko Nastić, jedan od najvažnijih aktera regionalne muzičke scene i umetnik sa više od 200 izdanja za svetske muzičke etikete.
 
Jednodnevne ulaznice za samo 2.700, smeštaj na Sea Staru od 7 evra dnevno!

Sutra počinje prodaja dnevnih ulaznica uz uštedu od 35%, po samo 2.700 dinara. Uz jednodnevne ulaznice u prodaji će se naći i jednodnevni VIP Gold po 6.500 dinara, a osim njih u ponudi se nalaze festivalske ulaznice po ceni od 4.200, uz uštedu od 35% od konačne cene, te festivalski VIP Gold ulaznice po 12.000 dinara. Ulaznice su dostupne putem sajta seastarfestival.com.
 
U ponudi je široka lepeza smeštaja za sve posetioce Sea Star festivala. Stella Maris resort nudi premium kamp s četiri zvezdice, u čiju cenu je uračunato i korišćenje bazena na otvorenom s morskom vodom, te bungalove, apartmane vile ili hotele koji se nalaze neposrednoj blizini festivalskog prostora. Ponude smeštaja kreću se od neverovatnih 7€ za kamp, 8€ za bungalove i 10.8€ po osobi za noć za festivalske apartmane! Rezervacija smeštaja i dodatne informacije o svim opcijama mogu se pronaći na stranici www.seastarfestival.com/smjestaj/.
 
Sea Star festival održaće se 24. i 25. maja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. maja.

<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..