10. Transmission izdanje će se održati 30. novembra 2013, u 02 Areni u Pragu. Prošlo je mnogo vremena od kada je ovaj novi Trance concept rođen i njegovog prvog izdanja 2006. Posle 8 godina, aktivnog trajanja, jedna od vodećih plesnih organizacija UNITED MUSIC u Češkoj, s ponosom objavljuje datum specijalnog 10-og jubilarnog izdanja.

 

Lokacija kao i uvek će biti divna O2 Arena u Pragu jednom od najstarijih “glavnih” gradova Evrope. Organizatori obećavaju najveći broj fanova više od 12 000 i najbolji TRANSMISSON do sada. Češka će imati neverovatan priliv međunarodnih trance fanova i očekuje se okupljanje posetioca iz čak 40 različitih zemalja. TRANSMISSION je počeo kao zatvoreni trance događaj 2006. godine sa 3 izdanja u toku te godine. Treće izdanje je održano u novembru što je otada postalo praksa, a nastavilo se od 2007. u Pragu u O2 Areni.

 

Tokom godina festival se organizuje pod različitim tematskim celinama, kao što su The New World, Ancient Mysteries, Digital Madness, a prošle godine i Spiritual Gateway. Odgovoran za početak ovih tematika, koje su sastav spektakularnog vizuelnog šou-a, je holandski nagrađivani VJ tim "3 Dutch" koji čine od 3 holandska visoko kreativna uma. Oni brinu o vizuelnim efektima, čitavom šou i video projekcijama umetnika. Nakon niza godina uspešne organizacije, festival je 2011-te godine, dobio prestižnu nagradu United Music-a za organizaciju i efekte.

 

Tema i linija za posebno 10. rođendansko izdanje biće objavljena u kasnijoj fazi. Međutim, da će biti velika je činjenica. DJ-evi na sceni prethodnih izdanja su: svetski broj 1 - DJ Armin van Buuren, Ferry Corsten, ATB, Above & Beyond, Rank1, Guiseppe Ottaviani, Aly&Fila, Sander van Doorn, Menno de Jong, Gareth Emery, Simon Patterson, John O’Callaghan, Gareth Emery, Andy Moor, W&W , i mnogi drugi. DJ koji se ističe i može se posmatrati kao rezident DJ još od 2006. je suptilni i mnogo voljeni nemačko - američki DJ iz Miami-ja, Florida: Markus Schulz. Tokom godina on je stvorio najbolje i najpopularne himne Transmission-a, kao što su The New World, Digital Madness i the Spiritual Gateway. Pored dj-ejeva na line UP-u, još jedan od vrhunaca Transmissiona-a je Transmix, kompilacija najvećih trans hitova.

 

"Veoma smo ponosni što je Transmission tokom godina, evoluirao u nešto tako veliko." rekao je Anco van der Kolk, direktor i osnivač United Music-a. "Mi ne želimo da se organizujemo samo žurke, želimo da stvorimo jedinstveno iskustvo na visokom nivou, koji duva duboko u umove ljudi", nastavio je on.

 

Transmission je posebno poznat po ogromnom Funktion One, audio sistemu (koji je specijalno uvezen iz Velike Britanije) da bi posetioci doživeli najbolji mogući zvuk i odličnu atmosferu, i zbog svoje neviđene produkcije sa velikom binom koja pokriva površinu od preko 1000 m2. Posetioci mogu očekivati stotine kvadratnih metara LED ekrana, na desetine kvalitetnih lasera, CO2, konfete, piro efekte i visok kvalitet svetla. Mnogo je svetla na Transmissionu! Uz proizvodnju UNITED MUSIC je često uspevao da prevaziđe očekivanja fanova kreirajući moguće i nemoguće. Međutim, najvažniji deo Transmission-a su posetioci koji stvaraju sjajnu atmosferu.

 

Spremite se za najveći i najbolji Transmission u istoriji! Transmission vas poziva da zajedno proslavimo specijalno 10. izdanje!

 

KARTE:

 

Transmision 10th izdanje, November 30th 2013, O2 arena, Prague, Czech Republic.

Ograničen broj Early bird karata i ostale informacije možete naći na United Music websit-u: OVDE 

 

GOLDEN TICKETS:

 

Tradicionalne Golden tickets su puštene u prodaju za one koje žele da uživaju maximum udobnosti i luksuza na Transmission-u. Luksuzni zlatni podijum Praške o2 arene imaće besplatnu garderobu, nekoliko otvorenih barova, luksuzna mesta i fotelje i nudiće bogat meni i ostale ugostiteljske usluge, koje možete koristiti koliko god želite i besplatno, tokom cele noći. Sve to je uključeno u cenu karte.. .Zlatne karte možete dobiti putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

YouTube LINK: OVDE

TRANSMISSION Facebook: OVDE 

Pre-sale Trailer: OVDE 

 

 

WWW.UNITEDMUSIC.CZ

WWW.TRANSMISSION.CZ

<<  April 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Putopisi, Intervjui..