Future Disco u leto 2013. donosi početak jednog novog "cool" starta za najtoplije noći Ibice u Space-u. Svakog utorka uveče Future Disko, na čelu sa šefom Sean Brosnan-om, poziva ljubitelje muzike da posete prostor Space's Sunset Terrace i uživaju suštinsko iskustvo toplih večeri na ostrvu plesa, dok sunce zalazi iza velikog plavetnila. Kasnije, od ponoći do 6 ujutro, žurka se pomera u Premier Etage, gde se zakuva neviđena atmosfera, u spoju sofisticiranog House zvuka & Future Diskoteke pod zvezdanim nebom.


Prvi u nizu dešavanja su Carl Cox Revolution žurke, a Future Disco je magnet za sve poznavaoce clubing Industrije i insajderi hrle da što pre zauzmu svoje mesto na plesnom podijumu i učestvuju u buđenju Future Disco energije, povećavajući toplotu Sunset Terrace dok ne eksplodira do vrhunca. Ograničeni kapacitet na terasi i intimna atmosfera otvara specifičan klubski vajb, koje se nastavlja tokom ostatka žurke duboko u noć pa sve do jutra. Ako gosti nešto kasnije odluče da uđu u Future Disco Club, zateći će prijatnu atmosferu, udobno zbijenu publiku sa pićem u ruci, okruženu starim i novim prijateljima. Takođe, moći će da uživaju najbolji presek muzike na Ibici, jer Future Disco stavlja na muzički kontrapunkt, tehno koji definiše osnovne postulate Revolucije.


Mi ovde imamo više slobode da se igramo sa zvukom i tempom ", kaže Brosnan, koji vrši selekciju i unapred razmišlja o izboru DJ-eva i to onih, koje najverovatnije nećete čuti bilo gde na ostrvu. Ove godine Future Disco je jedino mesto gde je moguće da se uhvati veliki holandski talent Tom Trago, retko pojavljivanje Kink-a uživo na Ibici, te željno očekivani povratak The Revenge, čiji je debi prošlog leta podigao sve na terasi... sada u svojoj četvrtoj sezoni 2013. Ibiza FutureDisco je spreman da napravi još jedno zabavno letnje iskustvo, za sve one koji budu imali sreće da se nađu na Sunset terasi. Zato, nemojte kasniti i zauzmite svoje mesto!

 

SUNSET TERRACE – od 21:00 do ponoći!


09.07. - Maxxi Soundsystem, Sean Brosnan
23.07. - Huxley, Sean Brosnan
06.08. - The Mekanism, Sean Brosnan
20.08. - The Revenge, Sean Brosnan
27.08. - Ben Pearce, Sean Brosnan
03.09. - Mario Basanov, Sean Brosnan
17.09. - Kink (live), Sean Brosnan
24.09. - Tom Trago, Sean Brosnan

 

PREMIER ETAGE – od ponoći do 6 ujutro!


Future Disco - Sean Brosnan & Ian Blevins
Za punu listu Future Disco dešavanja posetite: futuredisco.net/events

 

Karte:
Za više informacija posetite:futuredisco.net 

<<  Februar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728

Putopisi, Intervjui..