Lea Dobričić, pobednica srpskog Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici, nastupaće 27. aprila u klubu The Code u Subotici. Zajedno sa njom radiće Burn DJ tim koji čine Dejan Milićević i Marko Milosavljević, kao i Needle. Umesto ulaznice, dovoljno je doneti otvarač Burn Energy drinka ili kupiti Burn na vratima po ceni od 190 dinara.

 

Sledeći korak za Leu biće odlazak na International Music Summit na Ibici, u trajanju od 20. maja do 1. juna, gde će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, učestvovati u intenzivnim muzičkim radionicama sa svetskim zvezdama kao što su Fatboy Slim, Avicii, Joe Goddard iz projekta Hot Chip, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler. Troje najtalentovanijih finalista ostvariće svoje snove dobijanjem letnjih rezidentura u klubovima među kojima su Cafe Mambo i Sankeys.

 

„Kako vreme prolazi, sve sam više uzbuđena oko odlaska na Ibizu. Ipak, trudim se da svaki dan maksimalno iskoristim jer imam veliku energiju i želju da predstavim Srbiju na najbolji način. Publika u Codeu može očekivati pretežno tech house zvuk, sa primesama deepa i možda po neko break beat iznenađenje“, izjavila je Lea Dobričić pred party.


Lea Dobričić pobedila je u drugom krugu srpskog Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici, u kom je, svojim DJ setom, nadvladala jaku konkurenciju ispunivši kriterijume među kojima su izbor muzike, veština miksovanja, kontakt s publikom, nastup i lična energija.

 

Više informacija na:
www.burn-studios.com
www.facebook.com/BurnEnergy

<<  April 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Putopisi, Intervjui..