Drugi krug takmičenja na Mix Off žurci u Novom Sadu Nakon završenog prvog kruga Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici, finalistima predstoji druga runda okršaja, na Mix Off žurci koja će se održati 6. aprila u klubu Fabrika u Novom Sadu.

 

DJ-evi Goran Kan, Lio, Lea Dobričić, Luka Vuković i Aleksandra B. Šaranac predstaviće svoje veštine miksovanja, a pobednik će biti proglašen na kraju žurke. Najboljeg će izabrati žiri koji je proglasio i finaliste, a koji čine DJ Vlada Janjić i Burn DJ tim u sastavu Dejan Milićević i Marko Milosavljević. Uz finaliste, nastupaće i Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić, Dee Face i Klaus, kojima će se pridružiti švedski techno majstor Adam Beyer.

 

Pobednik će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, otputovati na International Music Summit na Ibici, od 20. maja do 1. juna. U tom periodu, oni će učestvovati u intenzivnim muzičkim radionicama koje će voditi super zvezde Fatboy Slim, Avicii, Joe Goddard iz projekta Hot Chip, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler, i iskusiti neponovljivi clubbing Ibice. Troje najtalentovanijih ostvariće svoje snove dobijanjem letnjih rezidentura u klubovima među kojima su Cafe Mambo i Sankeys.

 

Naš predstavnik će svoj prvi Burn nastup pred odlazak na Ibicu imati 27. aprila u klubu The Code u Subotici, zajedno sa Burn DJ-evima i lokalnom podrškom.

 

Za učestvovanje u prvom krugu, bilo je potrebno kreirati DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta, i dostaviti ga putem linka www.mixcloud.com/burnstudiosresidency

 

Mikseve finalista možete poslušati na sledećim linkovima:

 

Goran Kan: MIXCLOUD  
Lio: MIXCLOUD  
Lea Dobričić: MIXCLOUD  
Luka Vuković: MIXCLOUD  
Aleksandra B. Šaranac: MIXCLOUD  

 

Više informacija na:
www.burn-studios.com
www.facebook.com/burn

<<  April 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Putopisi, Intervjui..